Gutten som VILLE bli voksen.

Opp-ned!

Det var en gang en gutt som het Kristian. Han hadde endelig tatt skrittet fra å være tenåring til å bli «voksen»…20 år, yes!

Hei! Mitt navn er…(se øverst).

Jeg er fra et hyggelig lite tettsted som heter Ottestad, rett utenfor Hamar. I Ottestad levde jeg livet med venner, musikk, teater og en liten smule galskap. Jeg gikk på musikklinja ved Stange vgs. hvor jeg lærte meg å synge  og spille piano. Jeg begynte også å synge i kor som per dags dato er min store lidenskap  ved siden av sykepleie…selvfølgelig.

Tiden fløy, og min tid på Stange videregående var over, HURRA! Nå skulle gutten  bli selvstendig, flytte vekk fra bygda og ut i det vidstrakte land! (HURRA…IGJEN!)
Slik gikk det imidlertid ikke. Jeg søkte meg inn på sykepleiestudiet i Elverum,  og jeg oppdaget fort at jeg ikke kunne  valgt bedre! Endelig et studie som passet meg som hånd i hanske. Skolen var helt ny; åpne store lokaler, en toppmoderne øvingsavdeling, utstyrt med toppmoderne utstyr. Jeg var i den syvende himmel (og holder til der enda). Men det beste med ny skole, var de nye menneskene! Det sosiale miljøet var, og er så åpent og fritt! Videre i studiet  engasjerte jeg meg studentarbeid og ble fadder for «internasjonale utvekslingsstudenter». Gjennom fadderarbeidet møtte jeg mange nydelige mennesker fra alle verdens hjørner, spesielt satte jeg pris på de spanske jentene som overøste deg med kyss ved første møte (blunkefjes).

Nå bor jeg i Hamar, hjemme hos mine kjære og dypt elskede foreldre og søstre! Det er absolutt greit å bo hjemme; gratis mat, vasking av klær og stryking av skjorter…trodde jeg. Nei, det var ikke lenger gratis å bo hjemme, «nå som du er blitt voksen får du jammen betale for deg gutt!». Kanskje var det ikke så dumt å være tenåring allikevel?

I mine poster får du høre hvilken eventyrlig reise det er å gå fra å være student til å bli en selvstendig sykepleier. Hvilke utfordringer møter jeg? Hvordan er det å være gutt…mann, på sykepleien?  Har du det som trengs for å bli sykepleier? Følg meg videre så kanskje du får ta del i svarene på mange av sykepleiens mysterier!

Snipp snapp snute, så var det blogginnlegget ute!

– Kristian

Vil du bli en av oss?
Bilde stjålet fra: Johanne Heggelund

2 thoughts on “Gutten som VILLE bli voksen.

1. Kjære Kristian
    Kjempe fint innlegg, Du er bare så flink å skrive at det er helt vilt
    Gler meg masse til å lese mer av det du skriver.
    Kjempe stor klem
    Eriken

2. Kjære Kristianen min!
    Gleder meg til å lese om hverdagen din videre. STÅ PÅ!
    Men selvfølgelig, den kan umulig være så bra uten meg… 😉
    Glad i deg ❤
    Klara