Rosabloggere lizzom:)

Vi har hatt fotoshoot denne uka vi!

Lars Marius i full gang med å ta bilder. Jamila (PR-teamstudent, som i tillegg har praksis hos Kommunikasjon) følger med.
Lars Marius i full gang med å ta bilder. Jamila (PR-teamstudent, som i tillegg har praksis hos Kommunikasjon) følger med.

Med VI mener jeg hele bloggteamet + PR-teamet til Høgskolen i Hedmark. Staaaas! 17 studenter og meg – pluss en student-fotograf, i Campus Rena sitt eget Studio. Ikke værst å ha sitt eget Studio på skolen med utstyr og alt tilgjengelig. OG en student som er flink nok til å ta ansvar for en hel sånn fotoshoot alene! Hurra for Lars Marius – han har forresten sin egen nettside. Du kan se mer her: Kokos Media

Altså, nå er det sånn at PR-teamet har fotoshoot hvert år fordi det er de bildene vi bruker til kampanjen etter jul. Noen har kanskje lagt merke til toppbanneret på denne bloggen for eksempel – eller vært på utdanningsmesse og tenkt over at vi har en staselig stand med freshe bilder på veggen? Det er PR-teamet, de studentene som er med rundt på messer og snakker om høgskolen. De samme studentene er med på Åpen dag (som er nå 13. november for alle avgangselever i Hedmark. Pass på at skolen din er påmeldt!). Så de studentene som har vært med i et par år er jo de reneste fotomodellene.

I år skulle altså Blogg-gjengen få være med. For bloggere trenger bilder! Mange bilder, syke bilder, kule bilder og «jeg ler meg skakk fordi du ser helt tragisk ut»-bilder. Det handler om å by litt på seg sjøl rett og slett – så dere får en artig blogg å følge:) For noen var det lettere enn for andre, så shooten inneholdt alt fra rolige bilder til direkte brytekamper foran kamera:

Mona trivdes best med litt avslappa bilder.
Mona trivdes best med litt avslappa bilder.
...mens Kristian nærmest ble meid ned av Therese fra PR-teamet da de "sloss om rampelyset":)
…mens Kristian nærmest ble meid ned av Therese fra PR-teamet da de «sloss om rampelyset»:)

Jeg tror vi traff blink. Etter to (for meg) laaaaaange dager satt vi igjen med 2700 bilder (!) som vi kan velge blant. Har snevret det ned til 790 gode, brukanes bilder som designeren vår Knut nå sitter og leker seg med på kontoret:). Gleder meg skikkelig til å se resultatet, og til å se om vi får et nytt toppbanner på bloggen nå som faktisk inneholder biolder av BLOGGERNE i stedet for PR-teamet. Og så kommer dere nok til å få se endel fotoshoot-bilder i bloggen framover etterhvert som bloggerne får bildene sine og kan bruke de til diverse illustrasjoner…

Hanne Madeline gledet seg vel ikke direkte - men jeg tror hun hadde det ganske moro etterhvert og dere kan bare glede dere til bildene! Hun sto for årets "Top Model"-moment tror jeg.
Hanne Madeline gledet seg vel ikke direkte – men jeg tror hun hadde det ganske moro etterhvert og dere kan bare glede dere til bildene! Hun sto for årets «Top Model»-moment tror jeg.

Personlig har jeg et fryktelig bilde av meg selv i rosa OnePiece som fikk Knut til å le så han grein her inne på kontoret i sted, hva gjør man ikke for å glede kollegene sine:) Det kommer nok på bloggen etterhvert (men på messeveggen skal det IKKE… der går grensen).

Gleder meg til å starte arbeidet med studiekatalog, messekonsept, fagområdesider på nettet, studieomtaler og illustrasjoner og alt annet der jeg vet vi alltid har bruk for gode bilder. Jeg så på Knut (designeren ) i dag at hjernen hans begynte å tikke av ideer når han så bildene vi har tatt…

OG jeg gleder meg til helg – det må være lov å nevne det etter en intens uke. Jeg er faktisk støl i leggene etter å ha hatt jobben som klovn på speed i to dager (en… to… tre… jaaaaa, mens man hopper blir intenst når man har repetert det med 17 ulike studenter på to dager). Og den stakkars fotografen vår Lars Marius (som også er student – på Bachelor i Digital medieprpduksjon) er mer eller mindre «scarred for life» etter to dager med meg som jodler, forteller dårlige prompe-vitser og lager rabalder.

Lars Marius ser gjennom bilder - og er tvilende til om jeg har nok lys til å ta bilde av ham:) Skeeeptisk...
Lars Marius ser gjennom bilder – og er tvilende til om jeg har nok lys til å ta bilde av ham:) Skeeeptisk…
Det er viktig å sjekke om bildene funker, her er alle i dyp konsentrasjon rundt PC-en
Det er viktig å sjekke om bildene funker, her er alle i dyp konsentrasjon rundt PC-en

Etter fotoshooten så jeg sånn her ut:

Jepp - det ser ut som jeg går på et eller annet... Ikke rart jeg synes det blir godt med helg nå:) Men bildene av alle de andre ble jo bra, så da er det vel verdt det!
Jepp – det ser ut som jeg går på et eller annet… Ikke rart jeg synes det blir godt med helg nå:) Men bildene av alle de andre ble jo bra, så da er det vel verdt det!

Så nå blir det velfortjent helg på hele hurven.

Gooood helg!

Linn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s