Kor-mer enn bare sang!

Mandag, yes!

Så, foruten skole. Hva opptar meg (rosabloggmodus) på fritiden? Bortsett fra å henge med venner og å shoppeeee? Svaret er «Derfrost Youth Choir», eller enklere sagt; «kor sang»!

Litt historie: 

Jeg var med helt fra da koret ble startet opp, da vi het «EDTChoir».  Koret ble startet med øvinger i januar 2011 med et mål for øyet: Å ta gull i verdens største korkonkurranse «World Choir Games’12» i Cinncinati, Ohio, USA. Guess, what!? So we did! Ikke tok vi et gull men 2! Dirigentene våre var Erland Dalen og Thomas Caplin, to av Norges dyktigste dirigenter og er internasjonalt anerkjent. Høsten 2012 skjedde det noen omrokeringer; noen sluttet (sadface), Erland sluttet som dirigent (stort sadface) og koret byttet navn til «Defrost» (happyface!). Vår visjon: Å spre respekt, toleranse, solidaritet, lojalitet og moral gjennom sangen.  

Nå i sommer (2013) deltok vi i de første «European Choir Games» i Gratz, Østerrike,  hvor vi stilte i Champions Competition.  Jammen tok vi to gull der og!! (megahappyface) Her er noen bilder fra Verdensmesterskapet i korsang’12:

maren+johannebcs (1 of 1)-2
Gullfest med min beste Emilie ❤
maren+johannebcs (1 of 1)-3
Litt jamming mellom konkurransene!
maren+johannebcs (1 of 1)-5
Seiersbilde! ❤
maren+johannebcs (1 of 1)
Ser du det norske flagget, øverst til høyre i midten?:)
maren+johannebcs (1 of 1)-4
Flyet fra Chicago – København var 7 timer forsinket…Godt man har søte Unn å lene seg på! ❤

For meg er koret et sted hvor jeg kan være meg selv, omgitt av gode venner. Jeg tror det er få miljøer som er så helsefremmende som kormiljøet i koret mitt. Vi ler sammen, vi gråter sammen og ikke minst synger sammen, Det er ikke mye som ikke blir delt oss i mellom. Forresten, visste du at det latinske navnet for «hjerte» er «cor»? Noen av mine beste minner har jeg fått sammen med mine kjære venner i koret. Etter en tung dag på jobb/skole er det rett og slett fantastisk å komme på korøvelse, slippe løs følelsene i sangen.

maren+johannebcs (1 of 1)-6
En liten gjeng av oss spise pizza en kveld, kjempe stas! 😀
maren+johannebcs (1 of 1)-7
«Love…love..love!»
maren+johannebcs (1 of 1)-2
En normal øvelse 🙂

Vi er ikke bare sammen på øvelsene. VI kommer av og til sammen og jammer, øver stemmer og spiser kake (musikere er kakefanatikere). Vi holder fester og drar på fylla *kremt, kremt*, spiser pizza etc. Som du skjønner så er vi en sammensveiset gjeng! Vi er som en lang kjetting; hvis en ring er dårlig, ryker hele kjettingen. Er det noen som ikke kan sakene sine, går det utover resten. Eller om en ikke har det bra..så preges de andre.
Jeg kunne skrevet om «mitt» enestående kor i all evighet…Men jeg runder av her. Hvem vet, kanskje kommer det mer? Stay tuned!

Fra konkurransen i 2012! Love ❤

PS. Vi holder konserten «Pusterom» i Hedmark smuseetes aula på Domkirkodden, tirsdag 17. Desember kl. 19.30. Kom og få et stemninsfult og uforglemmelig pusterom i julestria! Her er en link til facebook-arrangementet: Klikk på meg!

Billetter fås kjøpt i døren, eller på Netcombedrifstenter i Stangeveien 64, Hamar.

Priser:
Voksen – 200 kr
HA-kort – 150 kr
Ungdom (14-20 år) – 100 kr
Barn (under 13 år) – Gratis

– Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s