Et hint av julestemning!

Desember, desember, desember!
Er det ikke herlig at julekalenderen går på tv. I år følger jeg med på «Jul i svingen», hvor lille Klare får meg til å le hver gang hun synger «Snart er snøen full av dritt!» (dere skjønner hvorfor jeg ler, hvis du ser den). Men ja, julen! Du kan pakke deg inn i et pledd, og pappa kommer med en kopp rykende varm kakao. Nam! Akk, ..julen! Høytiden for kjærlighet, vennskap og familie. Finnes det en bedre høytid enn julen; , snø, skøyter, ski,adventskalender, presanger, familie, kjærlighet og…presanger. Julen er definitivt min favoritt høytid! Charles Dickens tenkte dette om julen, nydelig!

 

«I have always thought of Christmas time, when it has come round, as a good time; a kind, forgiving, charitable time; the only time I know of, in the long calendar of the year, when men and women seem by one consent to open their shut-up hearts freely, and to think of people below them as if they really were fellow passengers to the grave, and not another race of creatures bound on other journeys. » ~Charles Dickens

 

Vinter og snø..gleder meg til snøen atter legger seg, og maler vårt landskap hvitt!

Men som student…(ja, her kommer det.) som jeg skrev i forrige uke er det mer enn nok med eksamenspress i tillegg til julestress. Forrige uke hadde jeg ikke mye til julestemning, men nå aner jeg et lite hint..hurra! Det gjelder å nyte de rolige øyeblikkene, søndagskveldene med gløgg og pepperkaker sammen med familien. For på skolen er det ikke så mye julekos, eller vi har et juletre…men ellers går det som sin vante gang, sakte men sikkert fram mot eksamen (skjønt jeg kunne nok vært flinkere til å lese..*kremt*). Det er ikke så mye å si i grunn om skolen og julen,for meg oppfattes det ganske likt. Vi må bare bite tenna’ sammen og holde ut til ferien! Lykke til, alle sammen! Og til dere som går på videregående skole: ikke la dere skremme, dere går en flott tid i møte!

 

«My idea of Christmas, whether old-fashioned or modern, is very simple: loving others. Come to think of it, why do we have to wait for Christmas to do that?»
-B. Hope.

 

– Kristian

 

Ja, til og med…ekte mannfolk kan klemme hverandre i julen
(skjønt dette bilde er fra sommer…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s