It was such a magical Hollywood moment!

For en fantastisk helg da har vært! Eksamenslesing, sladder og vin kveld med «go’jinten», og en fantastisk morsom opptreden med koret på Folketeateret i Oslo (eget innlegg kommer!)

Den lenge omtalte lesekvelden, skjønt det ikke bare ble lesing, fant sted denne helgen med; Johanne, Julie, Kristine, Maren og jeg! Disse helgene er blitt en tradisjon, for hver eksamen vi har hatt, har vi kommet sammen helgen før og pugga, diskutert, reflektert osv. (u know the drill). Og hver gang har alle fått samme karakter, så noe gjør vi riktig!

Lesing på g! Se så trangt og koselig.
Foto: Julie Nygaard

Hemmeligheten? Hovednøkkelen er å møte opp på alle forelesningene, ta notater og lese over notatene når du kommer hjem. Det har i alle fall jeg lært mye av. Men før en sånn helg så forbereder hver av oss hvert vårt tema, slik at alle ikke trenger å lese alt. Fra dette temaet skriver vi ganske detaljert om f.eks. om hjertesvikt; Hva er det? Hvorfor oppstår det? Symptomer? Behandling? Deretter hører vi hverandre, diskuterer og leser litt til.

læsing (1 of 1)-2
Sofaen var full av bøker og notater. Vi måtte derfor ty til piknik på gulvet.
Foto: Kristine Karlsen

Det er selvsagt viktig med pauser, og de benytter vi til god mat, div. alkohol og Grey’s Anatomy (det er jo skolerelatert!). Det blir spennende å se om vi har lest like godt som vi gjorde sist.

Søndag kl. 11.00 sharp, dro Defrost og jeg i en rød buss til Oslo og Folketeateret, begynnelsen på en knall opplevelse! Vi skulle opptre på Fredskorpsets 50-årsjubileums konsert.

bussbro (1 of 1)
Bært-bært!

Vel framme på Folketeateret ble vi geleidet av en ung, koselig dame..utstyrt med utallige telefoner og andre kommunikasjons devicer, uansett. Hun geleidet oss opp ørten trapper, og til garderobene. Der møtte vi de andre artistene: Queendom, Nora Foss Al-Jabri og Vinni. Utrolig kult å være en del av et så stort og profesjonelt event!

Vinnigarderobe (1 of 1)
Vinni sin garderobe – «Starstrucked!».
emi+ive (1 of 1)
Ive og Emilie finner seg til rette! :]

«SPENNING!»

Etter lydprøvene var det tid for lunch, make-up, omkledning og litt vennskapelig opp-psyking og klemming!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmm…hva skal påføres hvor…? Ikke helt familiær sminke.

 

Plutselig roper dama «Fort dere, 20 min. til dere skal på!» Stress og en ekstrem trang til å tisse som alltid skal melde seg hos samtlige før vi entrer scenen….

emi+moi (1 of 1)
Emilie og jeg, klare for SHOW! 😀
bckstage (1 of 1)
2 min igjen, back stage!

Spenningen Backstage var til å føle og ta på! Kjempe spennende, og for en ære å stå på samme scene som mange store artister og skyespillere før har opptrådt på, deriblant Wenche Foss…mitt store idol!

Det har virkelig vært en kjempe morsom opplevelse, og jeg håper det byr seg liknende muligheter i framtiden…hvem vet?  Dagens store høydepunkt: Vinni skumpet borti meg og han sa «unnskyld!». It was such a magical Hollywood moment, I just had to tell you about it! *STARSTRUCKED*

Nå gjenstår det en konsert i morgen i Hedmarkmuseetes aula, det blir gøy det og! Ikke fullt så gøy blir det med eksamen i patofysiologi på torsdag, men for å se det på en annen side: SISTE SKOLEDAG FØR JUL, YES!

Ha en strålende uke!

– Kristian

bckstage (1 of 1)-2
Siste nummer med alle artistene sammen! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s