Juleferie er digg :)

Ja, folkens, da har vi altså bikket julaften +++, håper dere hadde en fin kveld 🙂

Julaften min ble tilbrakt med deler av familien, supergod mat ala «svigerinne» og over gjennomsnittet blide tanteunger 🙂 Skikkelig morsomt å se barna høye på pakker! Veldig koselig var det rett og slett ❤

20131227_221821

Veldig heldig med grana i år! 🙂 Jeg tar ikke noe ansvar for de lysene altså.. Sikker på at ledningen egentlig er lang nok til å få lys helt ned 😉

For første gang på mange år jobbet jeg ikke på julaften, så da var det selvfølgelig gløgg, pysj, «Tre nøtter til Askepott» og «Reisen til julestjernen» 😀 Det hjalp på et par hakk på julestemningen bare det! Jeg hadde tydeligvis også vært snill jente i år, for jeg fikk sååå mange fine gaver 😀 Det er koselig å gi, men det er løgn å si at det ikke er morsomt med pakker selv om man har blitt voksen også! 😉

20131227_221749

Mitt første svibelprosjekt, ever! Ganske fornøyd faktisk, og de lukter virkelig så godt som alle sier de gjør! 😮 Ny tradisjon 🙂

Resten av jula har foreløpig godt veldig rolig for seg. Leser bøker på harde livet, sett sånne filmer som man bare MÅ se på tv i jula. Og i dag fikk jeg endelig lurt med meg samboeren på HOBBITEN!! 😀 Noen filmer må man bare se på kino liksom!! Dette var definitivt en av dem! Også er det jo alltid sånn at man må møte på kjente på kino, så mens vi satt og ventet på filmen tusla plutselig «svigerinne nr. 2» og forloveden inn og satte seg noen rader lenger frem. Dette førte dermed til en veldig koselig tur på Peppes etter filmen. Sånn burde man gjøre så mye oftere!

Bare for å ha sagt det så bruker jeg svigerinne i gåsetegn fordi jeg egentlig er litt tradisjonell på sånne ting, og man er jo egentlig ikke svigerinner før man er gift.. Men jeg er like glad i dem fordet 😉 Så vet dere det også.

legolas

Han her alene er jo grunn nok til å se på Hobbiten, men jeg er veldig glad i historiene også altså 😉

En annen ting som har skjedd disse dagen er at vi har avsluttet springsele-prosjektet vårt. Alle søyene ble grønne i løpet av litt over en uke, og etterpå er det ingen av dem som «pynta seg i rødt» til jul, så da er det bare å kryss fingrene for at alt er i orden, og at det kommer mange friske fine lamunger fra midten av april!! 😀 Så da er det bare å begynne å gjøre klar fødeavdelingene 😉 JIPPI!

Jeg skal på jobb i morgen, så da er det vel bare å finne senga snart :p Må bare lese litt til før jeg legger meg, det er så spennende 😀 Også må jeg bli ferdig med boka sånn at jeg kan konse litt om biologi-brick’n også.. Dårlig samvittighet! Men men, det er bare jule en gang i året 😀

Fortsatt god jul skal dere ha alle sammen! Og en flott og trygg nyttårsfeiring ønskes alle sammen! Husk at husdyr  og kjæledyr ikke syns det er like morsomt med raketter som vi mennesker gjør, så ta litt hensyn til de firebeinte!

20131227_221619

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s