4. semester – tiden flyr!

Endelig, 2014! Nyttårsrakettene er fyrt opp, pepperkakehuset er  knust og hverdagen kan (endelig?) begynne igjen. Mon tro hva dette året vil bringe?

At jeg begynner i 4. Semester… er bare rart, hvor ble tiden av!?  Det føles som om det var i går, at jeg fortapt og forvirret surret rundt i Terningen Arenas korridorer i håp om å finne riktig klasserom.Det har tatt sin tid, men omsider er jeg blitt godt kjent på campus (*kremt* det hender jeg fremdeles går meg bort…) Men nå er vi altså her 4. semester, 3 semester er unna gjort og  3 igjen… Halvveis!

Bilde: www.Creattica.com
Sånn følte jeg meg de første månedene på campus…

Etter en relativt hard nyttårsfeiring… (jeg sier ikke mer)hadde jeg håpet på en «myk start» på semesteret. Håpet sluknet i et blaff da jeg studerte  eksamensruta; eksamen om 6 uker, søren! Den lille trøsten er at det er emner som interesserer meg: «Sykepleie og folkehelse i et samfunnsperspektiv» og «Sykepleie og etikk» . Det blir spennende, og mest sannsynlig mye jobbing…Vi leker ikke skole!

Pumpa…

Hva skjer ellers i livet til en «stakkars» sykepleierstudent? Vel, jeg fikk forleden studielån så nå blir det shopping for alle penga’…Nei! den har jeg brent meg på før, anbefales ikke..*sadface*. Et nytt semester vil si nye (og dyre) bøker, dermed funderer jeg på hvilke bøker jeg  kjøpe og hvilke jeg kan låne. Jeg har erfart at det absolutt ikke er nødvendig å kjøpe alle bøkene som står på litteraturlisten (lektorer, vis meg nåde!), TIPS: Snakk med en student i semesteret over deg og spør om hvilke bøker han trengte, og hvilke som ikke var like viktige å ha. Penger spart, er penger tjent! Bortsett fra det skjer ikke stort, jeg fortsetter som mentor for 2. semesterstudentene,  det blir spennende! Anbefaler alle som har fått tildelt mentor om å ta kontakt med oss! Vi har hatt emnene før og kan hjelpe om du lurer på noe! :]

Til slutt lurer jeg på om du har noen spørsmål i forhold studenttilværelsen, studiet eller noe annet? I så fall, fyr løs i kommentarfeltet. Ha en flott uke!

– Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s