Slår et slag for studiebyen Elverum!

Mange tenker at den typiske studenttilværelsen er å bo i en trang overpriset umoderne hybel. Med dårlig klima og miljø. Rundt i hybelen på 12 kvadratmeter er det en liten seng innerst i et hjørne, omringet av hybelkaniner og tomme vinflasker. Men er det egentlig sånn? Nei! Studiebyen Elverum har alt du trenger. En flott og moderne høgskole med førsteklasses aktiviteter, og et godt studentmiljø!

Året ved Campus Elverum starter i tradisjons tro med den beryktede «fadderuka». Denne uken er spekket med aktiviteter – en flott anledning til å ha det moro og bli kjent med andre studenter på høgskolen. Det blir arrangert alt fra quiz, temafester, sportsturneringer og mye mer. I starten av 2. semester arrangeres det et maskeradeball for hele Høgskolen i Hedmark; her blir du møtt av god mat, bra musikk, trivelige mennesker og masse moro! bibliotek-i-terningen

For øvrig er studentmiljøet på Campus Elverum meget bra! Det er en frisk og god blanding mellom studenter i 20-årene til de eldre som er over fylte 40… Dette bidrar til en spenstig menings- og kunnskapsutveksling, som gir rom for refleksjon og diskusjon. Lektorene er top-notch, service- og renholdsarbeiderne er utrolig dyktige, biblioteket er enormt og har mange gode grupperom og en flott lesesal. Campus Elverum har også en stor idrettshall hvor det ofte blir arrangert konserter og sportsarrangementer, vi har t.o.m. vår egen test-lab for idrett, klatresal og treningssenter!

I kjernen av Elverum finner du alt du trenger; kjøpesenter, bowling, kino, kulturhus og sykehus…I området rundt Elverum finner du flere muséer, bl.a. Glomdalsmuseet og Skogmuseet. Det er også gode turmuligheter, både på sommeren og vinteren. Litt utenfor sentrum finnes det også en paintballbane, som er verdt å sjekke ut!
Prismessig vil jeg påstå at Elverum er en av de billigere byene å studere i. For en 30 kvadratmeter stor hybel/leilighet ligger prisen på ca. 3500 inkl. strøm! Boligene er lyse og moderne med en høy standard og ligger nært campus.

Elverum_862791a

Så om du har bestemt deg for å studere enten; friluftsliv, folkehelse, idrett, tannpleie, sykepleie eller andre folkhelserelaterte studier? Søk deg til Campus Elverum. Velkommen! 🙂

Studieomtale, Bachelor i Sykepleie

– Kristian

Grip livet og bli sykepleier!