God sommer!

Enda et semester går mot hell og vi kan alle forhåpentligvis glede oss til en varm og deilig sommer!
Det har vært et begivenhetsrikt og spennende semester, etterfulgt av opptur etter opptur.

Dette semesteret har også vært litt spesielt, siden jeg egentlig skulle fullført utdanningen og blitt autorisert sykepleier. Men livet ville det annerledes. Jeg fikk et forskjøvet studieløp p.g.a. sykdom og det har vært rart å være vitne til at alle mine venner og medstudenter har blitt ferdige. Men hey! Jeg er ikke langt unna. Etter sommeren venter praksis og bacheloroppgaven… det skal jammen bli godt med et avbrekk.

Elefanter i Sri Lanka

Nå i sommer skal jeg jobbe på min gode gamle arbeidsplass og opparbeide med mer kunnskap og erfaring. Jeg gleder meg! Det er ingen tvil jeg har en kjempe bra arbeidsplass og tidenes beste kolleger. Mitt tips til deg som student er å velge en sommerjobb der du får bruk for din kompetanse, samtidig som du får muligheten til å lære mer. Hvis du er sykepleierstudent anbefaler jeg at du leser dette innlegget fra i fjor.

Den siste tiden har jeg også mottatt mye oppmerksomhet på grunn av mitt forrige blogginnlegg «Det er ingen menneskerett å bli sykepleier». Det fikk over 30 000 leser og ble bl.a. publisert på Tidskriftet Sykepleien. Utrolig moro at det skapte så mye engasjement, det åpnet også noen nye dører…bl.a. skal jeg skrive en ny kronikk for Tidsskriftet Sykepleien denne uken.

Ellers i år har jeg konkurrert med koret mitt, Defrost Youth Choir i «Budapest International Choir Competition» og vant to kategorier. Kjempe stas! Her er en liten smakebit av opptredende våre.

Jeg håper dere alle får en strålende sommer og en fantastisk ferie! 🙂

– Kristian

moi