Back in white!

I’m back!
Sommeren er atter en gang forbi, og studiene har startet opp for fullt! For å være ærlig, synes jeg at det er litt deilig å være tilbake til hverdagen igjen; med faste rutiner og gjøremål. Grunnen til det er at jeg i hovedsak har jobbet gjennom hele sommeren, dog på min fantastiske arbeidsplass med herlige kolleger. Sommerens store høydepunkt var 1-ukes korakademi med Edvard Grieg Ungdomskor i Bergen, og en tur til Dyreparken i Kristiansand!

11909591_10207883176382183_611751872_n
Magnus ga omsider smokken sin til selveste Kaptein Sabeltann etter 20-års bruk.

Fadderuka er forbi og det er igjen aktivitet og edru studenter i auditoriene, fjøsene og i skogene. Ekstra stas er det at Høgskolen i Hedmark igjen har hatt stor pågang av nye studenter, bl.a. har Campus Hamar tatt i mot 1, 500 nye studenter. Kjempe stas! Om du lurer på hva som skjer videre på ditt campus sjekk ut denne linken!
Jeg vil også tipse dere om Hihms instagramkonkurranse. Ta et bilde av at du f.eks. er med på noe gøy, bruk #HHglede og vær med i trekningen av et gavekort på 1000,- Konkurransen avsluttes 18. September.

Selv er jeg godt i gang igjen med praksisstudier og ser frem til 8 fine uker i praksis. Personlig så synes jeg det beste med å starte på et nytt praksissted, i en ny periode, er at du får en clean slate. Nye folk, nye pasienter og mange nye spennende arbeidsoppgaver. Selv om man ikke alltid er fornøyd med den praksisperioden man får tildelt, så er min holdning at du får gjøre det beste ut av det! Det finnes alltid noe nytt å lære seg, og noe nytt å fordype seg i. For hva er vel vitsen med å kaste bort 8 uker på syting og klaging, hvis du heller kunne gjort noe konstruktivt  og jobbet for å bli en riktig dyktig sykepleier?

Lykke til med studiene og velkommen til Høgskolen i Hedmark!

– Kristian

11949709_10207882977817219_1010923888_n