Nå braker det løs – endelig!

Det kribler i magen, jeg ser meg rundt i kantina og dobbeltsjekker alle ansikter jeg finner mot Facebookgruppa på mobilen… Søren at folk legger ut så fine bilder av seg selv – synes ikke jeg kjenner igjen noen jeg! Det er tid for opppstartsmøte i det nye PR- og bloggteamet og det er jeg som skal ta imot dem. Føler meg som en skolejente på vei til blind date… Sånne dager som dette elsker jeg jobben min.

Nytt team med bloggere på plass, sammen med nye studenter til pr-teamet (de som reiser på utdanningsmesser og skolebesøk). Og i år er jeg utrolig fornøyd med gjengen (ja – vet jeg sier det hver gang, men jeg mener det virkelig). Teamet i år består av 19 studenter, hvorav kun 5 er veteraner (dvs at de har vært med i fjor). Tror det må være ny rekord ift rekruttering av søte 1. klassinger, og selv om det medfører mer jobb for oss ift å lære dem opp og følge opp på praktiske ting og sånt i starten så er det mest av alt bare spennende og morsomt.

Tre grepa damer har kontrollen

Når jeg sier oss så mener jeg Elin og meg (Linn) først og fremst, men heldigvis har vi fått en ny kollega i år som også skal jobbe litt på messer. Hun heter Ann Iren og «spiser sånne førsteklassinger til frokost» som jeg sa til dem på første opplæringsmøte :). Hun har nemlig jobbet som lærer på vgs! Så det kan jo ikke bli annet enn bra. Tre flotte damer til å holde styr på 19 flotte «generasjon z-studenter». Sånne ordentlige, pliktoppfyllende, utadvendte, påskrudde studenter – heldige Høgskolen i Hedmark… og heldige meg som får være leder for denne gjengen!

Spennende blogg-år

For bloggen er det et spennende år. Vi har noen veldig bra planer for teamet, og har fått inn en sammensatt gruppe med store ulikheter. Her spenner interessefeltene fra dataspill til idrett, friluftsliv og husdyr av ulike slag. Akkurat sånn det bør være 🙂

Videoblogg fra Hamar
Den største nyheten i år er to videobloggere (Eirik og Lahm) som skal forsøke å vise hvordan studentlivet arter seg på Campus Hamar… de studerer spillteknologi og simulering og har en masse morsomme ideer til videoinnslag. Jeg gleder meg skikkelig – og tror at dette blir enten sykt bra eller utrolig kleint (bruker man det ordet lenger egentlig? Sikkert ikke… men jeg er så gammel at jeg har lov). Og ekstra kult for Elin, som er utdannet videojournalist. Her får hun to rekrutter som virkelig kan nyte godt av kompetansen hennes, det er gøy!

Rekordmange sykepleiebloggere
Vi har også to nye sykepleiebloggere (Renate og Solveig) som skal dele på å fortelle om sin studenttilværelse. Det vil si at vi har totalt tre stk fra sykepleie som blogger. Litt mye? Neida! «Supersykepleierblogger Kristian» rykker nemlig opp som fast lørdags-spaltist om helse. Han har fått tillatelse til å være kritisk til både utdanningen og helsevesenet og alt han nå – så vi får se hva som kommer fra den kanten. Slagordet vårt er tross alt Ærlighet varer lengst og da skal man vise alle sider. Gleder meg! Elverum har fått flere nye bloggere i år enn de fra sykepleie. Både Scott fra Folkehelse og Astrid fra friluftsliv skal forsøke å finne blogg-formen i høst. Det skal bli spennende å følge dem.

Rena har to nykommerebegge gutter
Fra Rena har vi ny blogger både fra Music Management (Fredrik) og Ledelse og organisasjonsutvikling (Andreas). To veldig ulike studier, og når jeg vet at Fredrik jobber masse med musikk ved siden av studiet og Andreas har overtatt som ansvarlig for studentpuben der oppe så tipper jeg vi skal få mye gull fra Rena i år også. Både faglig og sosialt – og det er viktig hvis man skal gi et ærlig inntrykk av hvordan det er å være student.

Solid fra de grønne utdanningene
Veteran Ruben fortsetter bloggen sin, heldigvis, så vi får vår dose fisk, bål, natur og elg og sånt (som seg hør og bør i Hedmark!). Fantastiske Evenstad fortjener en sånn dyktig blogger som Ruben, så jeg håper riktig mange følger med på det han skriver. Personlig leser jeg nøye alt som kommer fra Ruben – for det er ikke så lett å stå på messer og snakke om utmarksforvaltning når man er så langt unna friluftsmenneske som det går an :). Da hjelper det å ha hans historier i ryggmargen.

Blæstad har fått ny blogger, Ingrid, som allerede er godt i gang. Mange gode ideer fra henne, så her er det bare å lene seg tilbake og nyte det som kommer. Jeg tror det blir både om dyr og natur, om økologisk og framtid i landbruket og det meste. Viktige ting!

.PR og bloggteamet 2015

Må legge ved et bilde av gjengen (her er både bloggerne og pr-teamet, med unntak av Fredrik). Dere forstår vel hva jeg mener med at de ikke lignet særlig på profilbildene sine eller….? Neida, ikke pent å erte nye studenter som er tvunget med på haste-fotoshoot. Bare vent til dere får se de bildene vi tok av en og en, der var det mye bra altså (selv om de ser bittelitt stive ut på dette fellesbildet). Bildene dukker nok opp i bloggen fram mot jul.

Bilde av lys

Nå skal jeg krølle meg sammen i Onepiecen, tenne stearinlys og nyte at det er høstsol og hele verden er idyllisk. Gleder meg til sånne stunder med blogglesing i hele vinter ❤

/Linn (Markedskoordinator)  Linn Onepiece