Campus Hamar

IMG_0977

Campus Hamar har en meget god beliggenhet og ligger i Hamar sentrum med kort gange til togstasjon, butikker og kjøpesenter. Jeg synes byggene er fine og nå har de fått inn flere båser å sitte i på skolen ( opplever aldri at det ikke er noe sted å lese). Jeg synes skolen har veldig fine uteområder, der man kan sitte på benker, bak i hagen eller slik som på bildet ovenfor.

Vi bruker å ha undervisning på auditorium eller «vanlig» klasserom fordelt på 2 bygg. I hovedbygget er det kantine som selger lunsj og middag man -fredag. De selger også påsmurte baguetter, bakst, frukt og egen salatbar. Synes det er gode priser og god kvalitet på det de lager. I samme bygg er det også bokhandel der vi kan kjøpe utsyr eller pensumbøker.

IMG_0978        IMG_0980

På biblioteket er det gruppebord som vi kan sitte å jobbe, snakke og spise. Det er ikke et «vær stille» bibliotek, men et arbeidssted. Det er derfor jeg sitter på biblioteket mest. For de som vil ha det helt stille er det egen lesesal for dette.

Jeg gikk rundt skolen for å ta bilder idag og innså at jeg går faktisk på en veldig fin skole og det merkes ekstra godt på solfylte dager som denne. Nedenfor er et bilde av baksiden på skolen med hagen og det gamle skolebygget. Har ikke sett så mange som bruker den nå i eksamenstiden, men mest relevant for dere som starter til høsten er at den blir brukt til grilling i fadderuka.

IMG_0988

For ekstra informasjon om Campus Hamar kan man lese her!

-Ida Furuhaug