Semesteret er ferdig, og nå er det på tide med ”sommerferie” !!

Da er det veldig lenge siden jeg har blogget og der kan jeg ikke gjøre så mye enn å legge meg flat. De to siste månedene har gått i promoteringsarbeid om alle russelåtene som TIX har gitt ut og selvfølgelig en del spillejobber. Jeg kan nå endelig skryte på meg at jeg har vært på turne fra Mandal til Hammerfest i Norge

Snapchat-3833486972204800841
Hvis du er oppmerksomhetsyk er kanskje ikke management riktig jobb for deg

I tillegg har jeg selvfølgelig lest til eksamene som hadde gått litt i glemmeboken. Dette semesteret har de fleste musikkstudentene vært i utlandet for semesteret, men siden jeg valgte å være i Norge var det ikke så mange fag jeg kunne ta som var direkte musikkrelaterte. Jeg har derfor hatt en del ledelsefag som har vært ganske tunge, men utrolig smarte å ha for å ha kompetanse til å jobbe i større firmaer!

Snapchat-2282646832067418597.jpg
Beste med å være backstage? <3<3<3Gratis kaffe ❤ ❤ ❤

Jeg har nå tatt turen til Oslo for sommeren og skal nå sitte i et musikkstudio og planlegge hva jeg skal gjøre de neste årene fremover og hva jeg skal gjøre etter studio. Er ikke så lenge siden vi har tatt over musikkstudioet, men det begynner å se litt bedre ut som dere kan se i bildet under J Kommer til å legge ut et innlegg med tips til de nye studentene som skal studere til høsten før jeg tar meg helt sommerferie for denne gang!

Snapchat-6525004125279932197.jpg
Og her skal jeg tilbringe denne sommeren 🙂