Skolestart & sykehuspraksis

Hei! Velkommen som student hos hihm til alle nye mennesker, og velkommen tilbake til alle som skal fortsette videre på sine studier!

Selv startet jeg allerede på skolen den 8.august og det har ikke akkurat vært noe hvilehjem for oss så langt. Halve kullet gikk denne uken ut i praksis, så vi har hatt fullt kjør på skolen de to første ukene for å gjøre oss klare. Jeg har selv vært fadder nå, så jeg har hatt mer enn nok å gjøre siden skolestart. Selv om fadderuka her på Elverum ble en kjempesuksess, tross litt dårlig vær, er jeg ganske lettet over at den når er ferdig slik at jeg kan konsentrere meg for fullt om praksis.

Jeg skal nå være i praksis på sykehuset i Elverum de neste 8 ukene. Akkurat nå er jeg inne i den første uken og hadde min første ordinære vakt i dag. Så jeg trenger nok å komme meg litt mer inn i gamet før jeg deler mine opplevelser og erfaringer med dere! Jeg har grudd meg mye fram mot denne praksisen, men merker allerede at jeg har grudd meg litt mer enn nødvendig. Jeg vet allerede nå at jeg skal være med på mye gøy de kommende ukene, så dere må bare følge med så kommer det en oppdatering på praksis etter hvert!

For dere som ikke kjenner meg fra før av kan jeg ta en liten kort presentasjon:

Mitt navn er Renate og jeg har nå begynt på mitt andre studieår som sykepleierstudent på Campus Elverum. Jeg er snart 20 år og er ei trønderjente som har forvillet meg ned i Hedmarken for å studere. Jeg var en del av bloggteamet i fjor også, så hvis du trykker deg inn på kategorien sykepleie, så kan du lese mine innlegg om hvordan jeg opplevde første studieår her i Elverum.  Hvis du har noen som helst spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar her på bloggen. Om du ser meg på skolen er det også helt lov til å komme bort til meg, jeg er behjelpelig med det meste i skolesammenheng!

Jeg ønsker dere alle masse lykke til det kommende året, og måtte det bli akkurat som du håper, og litt til!!

IMG_20160728_163510

// Renate – Bachelor i sykepleie