Music management – mer enn bare musikk

God torsdag!

Mitt navn er Andrea Brataas, og jeg skal blogge her for høgskolen noen ganger i måneden i tiden fremover.

Jeg har nå startet på mitt andre år på Music Management på Rena, og kunne ikke vært mer fornøyd. Det fine med denne linjen er at du ikke trenger å ha musikalske talenter for å starte her. Du trenger ikke engang å vite hva du vil jobbe med i fremtiden. Alt du trenger er interesse for musikk, og derifra kan denne linjen ta deg hvor som helst.

Skjermbilde 2016-08-24 kl. 16.47.37

Personlig er jeg tonedøv og kan ikke spille et eneste instrument, men har alltid elsket musikk og et stort ønske om å jobbe i musikkbransjen senere. Jeg fikk høre om denne linjen da jeg startet på andre året på VGS, og i dag sitter jeg her. Fullt i gang med studie. Om jeg klarer å komme meg inn i musikkbransjen vet jeg ikke, men jeg vil uansett sitte igjen med en bachelor som kan brukes til så mangt innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Music management er en av linjene på Høgskolen i Hedmark som foregår på campus Rena – campusen for økonomi- og ledelsesfag. Her er det tilrettelagt for å kunne legge til ekstra fag som campusen tilbyr. Dette kan være alt fra jus – til regnskap og revisjon – til markedsføring. Ved å tilrettelegge studie med ekstra fag får du mulighet til å jobbe innenfor utallige andre bransjer, men du får også ekstra kunnskap som vil gi deg fortrinn innen musikkbransjen.

Music management h15

Mange vil nok tenke at Rena er et trist lite sted å dra til for å studere, men sånn er det virkelig ikke. Et så lite sted gir et utrolig godt samspill og samvær for studentene. Hvor enn du går møter du folk du kjenner, og vennene dine vil aldri være langt unna. Rena skaper et unikt studentmiljø, som man ikke finner mange andre steder i landet.

Ønsker dere alle en flott torsdag, og en nydelig helg!

/Andrea Brataas, music management