Skolestart

Hei! Velkommen, mitt navn er Hamsa Islow. Jeg er 22 år gammel mann fra Fredrikstad. Jeg studerer Serviceledelse og markedsføring på HIHM avdeling Rena. Jeg er andreklasse student. Etter en flott sommerferie, så er jeg tilbake til hverdagen igjen. Første uken på Rena startet med noe som blir kalt for fadderuken. Det er et program som inneholder masse aktivitet, der de nye studentene blir tatt imot av studenter som allerede studerer på høgskolen. Og som fadder har du et ansvar for at de nye studentene skal få en trivelig oppstart og blir kjent med sine medstudenter. Under fadderuken hadde vi rebusløp og militærdag, det var dagsaktiviteter. Senere på kvelden hadde vi konserter og noen temafester. Fadderuken anbefales på det sterkeste å ta del i om man er førsteårsstudent. 

Fadderuka her på Rena ble veldig vellykket. Til tross for det, tror jeg nok det er en del som er ganske lettet for at fadderuken er ferdig. Nå som den er ferdig går alt fokus på skolearbeid, forelesninger og vervet som jeg har i studentsamfunnet på Rena, der jeg sitter som nestleder i styret. Nå har det vært en uke med forelesninger i de ulike fagene.

Mer om studiene, vervet mitt og studentsamfunnet på Rena skal dere få høre mer om i mitt neste innlegg. Jeg ønsker dere alle lykke til med skolestarten og studiet. 

Studentsamfunnet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s