Ny på Blæstad

Hei!

Jeg heter Siri Josefine Mo, er 23 år og fra Halden. Jeg har nettopp begynt på et årsstudium i agronomi på campus Blæstad.

Jeg skal skrive et innlegg i måneden her på studentbloggen, og jeg håper dere vil være med på denne bli-kjent-med-Hedmark-Blæstad-og-agronomi-perioden i livet mitt. Etter tre uker på skolen, kan jeg konkludere slik: gode forelesere, hyggelig medelever og varierende undervisningsform.

Fra før av har jeg en bachelor i journalistikk fra University of Roehampton som jeg var ferdig med våren 2015. Etter det har jeg reist en del, og jobba litt her og der, som både skoleassistent, frilanser i lokalavisa og gårdsjente. Men nå er det tid for å komme seg tilbake til den harde virkeligheten med forelesninger, rapporter og eksamener. Som jeg gleder meg. Null tull. Jeg tror dette blir bra.

For å fortsette dette introduksjonsinnlegget, så kan jeg jo legge til at jeg er interessert i sport; volleyball, fotball og generelt alt Norge er gode i. I tillegg er jeg både blid og 20% blind.

Snakkes!

Siri Josefine Mo