Perfekte Hamar

Høsten nærmer seg endelig og som relativt nyinnflyttet Hedmark-beboer har jeg vært opptatt med å finne ut hva man kan gjøre i Hamar området.
Det er bare fantasien og innstillinga som setter stopp for hva man kan gjøre. Hamar ligger egentlig perfekt til med tilgang til mye forskjellig. Det er ikke langt å komme seg til andre steder herfra om man vil det.
Til Oslo S tar det cirka 1,5 time med toget.
Både Rørosbanen og Dovrebanen går også via Hamar. Det er ikke særlig langt til fine fjellområder om man ønsker å ta en liten pause fra studiene og lade seg opp med en fjelltur.
Snart kommer det forhåpentligvis litt snø også, og da er det ikke altfor langt (ca1,5 time) å komme seg til Trysil som har et godt tilbud med fine slalåmbakker.
Om man liker seg bedre i langrennsløypa eller vil ha et mindre alpint tilbud kan man ta seg opp til Gåsbu. Der skal det være fine preparerte løyper om vinteren. Jeg gleder meg!

Jeg kan anbefale alle som har mulighet til det å ta med eller få seg en sykkel når de skal studere i Hamar. Så man kan sykle dit man vil. Det er veldig godt å få beveget seg litt etter all skriving og forelesnings sitting.
En litt lenger sykkeltur fra Blæstad er til Rokosjøen. En sjø med kjempefine naturområder rundt, for bær og sopplukking eller fisking.
Klassen dro på tur dit og spilte volleyball og kubb på torsdagen som var. Vi grillet, nøt sola og koste oss.
Det viktigeste å huske når du vil finne på ting er at det blir det du gjør det til!

Elisabeth
Årsstudium i landbruksteknikk

Bachelor i landbruksteknikk

baer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s