Nesten sunt, vertfall godt!

Dette er en oppskrift jeg sverger til, og det er ikke uten grunn! Det er kjapt å lage OG godt. Litt usikker på hvor sunt det er…men usunt er det vertfall ikke. Ingrediensene får man tak i vanlige dagligvarebutikker, og First price fiskepinner finner man helt sikkert på KIWI. For dere som er skeptiske til First price, så har jeg sammenlignet ingredienser og næringsinnholdet med Findus sine fiskepinner. Dommen er som følger: det er helt likt!

Du trenger:

6 First price fiskepinner

Gresk dressing

Rømme

1/3 Paprika

4 blader Crispsalat

2 tacolefser

img_0710

Som med alle andre oppskrifter så kan man tilpasse det til egne preferanser, det passer garantert med mais, rødløk eller annet godt man måtte finne på, men dette skal være nok.

Start med å steke fiskepinnene rett fra frossen tilstand til de er gyllenbrune. Mens de stekes blander man sammen dressingen med rømme og smører det utover tacolefsene. Vask salaten og legg ett blad på hver lefse. Kutt paprika i strimler og legg oppå salaten. Når fiskepinnene er ferdig stekt legges de oppå. Hvis du er like glad i dressing som meg så er det en gylden mulighet til å ha på mer nå! Avslutt med et salatblad til og rull sammen lefsa til en burrito.

img_0716

Bon apetit!

-Ida Furuhaug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s