Studieuke i Campus Hamar.

Denne uken er det nemlig studieuke på Campus Hamar, og jeg tilbringer den hjemme i Oslo. Hverdagen er ganske annerledes hjemme, enn  i Hamar. Dagene i Oslo er litt hektiske, og det blir en del ting å gjøre når jeg først er hjemme.

For meg er det viktig å tilbringe tid, med både familie og venner, men også sette av tid til studie. Som student, så kreves det ikke bare planlegging i forhold til studiet, men også forhold til det som skjer utenfor skolen.
Planlegging er en god strategi, for å oppnå ønsket resultat. Dette i forhold til eksamen, men også i forhold til fritid.

Planen for denne uken, er å sette av to til tre timer til studietid. For å holde motivasjonen, så har jeg valgt å dra ut på enten kafe eller bibliotek, og unne meg en kopp varm drikke. Dette gir meg muligheten til å lese i rolige omgivelser, med noe godt og varmt, og samtidig gi meg en følelse av å ha litt fri.

Jeg ser på studieuken, som en fin anledning for studenter til å innhente seg faglig, og eventuelt forberede seg på kommende eksamensperiode. Veldig fornøyd med denne uken så langt, og jeg har en følelse av at den bare blir bedre.

Jeg ønsker dere både en fin dag og uke videre, og takk for at dere var innom for å lese bloggen.

Ashwi.Abdo

I neste blogginnlegget, skal jeg skrive noe om hvordan en kan studere smart og effektivt, men også ha frihet og fritid, uten å sitte igjen med dårlig samvittighet.