Hundeløpet!

I dag avholdt førsteklassingene på Evenstad årets Hundeløp. Dette er et løp som holdes hvert år, og som alle med en litt rask hund (inkludert undertegnede) synes er veldig morsomt!

img_8990I år som i fjor deltok jeg med Tikaani, min kjære, vakre, søte (you catch my drift) alaskan husky, som kom på 2. plass i år. Hun er en 6 år gammel hund som er vant til å løpe, så jeg har vært litt frampå med masse selvskryt i forkant av løpet og prøvd å lokke fram konkurranseinstinktet hos de andre deltakerne to år på rad. Det er lite napp å få!

Uansett, hundeløpet avholdes som en slags tradisjon i forbindelse med rapportskrivingsfaget førsteklassingene tar, noe som gjør det hakket mer interessant å ta rapportskrivingskurset. Kurset holdes av en oppegående doktorgradsstipendiat som heter Marius Hassve (han skal dere få bedre bekjentskap med senere, i følge planen min!), som serverer både pølser og toddy i lavvo’en på Evenstad, i tillegg til å holde en isfiskekonkurranse senere på året, der han også stiller med servering. Det er kult!
Fra Jenny Hoff Halvorsen får dere et lite innblikk i Hundeløpet 2016:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s