Åpen dag på Campus Elverum

I går var det åpen dag på Campus Elverum med over 700 elever fra de videregående skolene i området. For en dag! Mens de andre i PR-teamet var puljeførere for elevene holdt Ingrid og jeg presentasjon av bachelor i ledelse og organisasjonsutvikling og bachelor i beredskap og krisehåndtering.

dsc02660-kopi
To glade frøkner! Foto: Tuva Nor.

Høgskolen i Hedmark inviterer årlig elever fra videregående skoler på besøk for å bli bedre kjent med høyere utdanning og studiene de tilbyr. Elevene skal innom seks poster med tre fagstasjoner på hver, og der må de selv velge hvilken av de tre fagstasjonene de ønsker å besøke. Jeg er utrolig fornøyd med hvor mange som kom for å besøke oss og de gode tilbakemeldingene vi fikk etterpå. Det var plass til rundt 50 personer i auditoret vårt og det var smekkfullt hver eneste besøk – flere ganger måtte folk til og med sitte på gulvet! I tillegg er jeg stolt over hvor flinke alle fra Rena var til å presentere både studietilbudet og det utrolig gode studentmiljøet. Har lagt ved noen bilder fra høgskolens egen snapchat som i går ble styrt av vår egen sykepleierblogger Renate. Nå er det snart helg og det blir godt!

Åpen dag.jpg
Bilder hentet fra snapstory @hogskolenhedmark. Bilder tatt av blogger Renate og tidligere blogger Ruben.

// Tuva – Krise og beredskap