Mer enn bare «en hobby»

I dag ønsker jeg å vise frem noe av det som tar opp mesteparten av tiden min, nemlig studentpolitikken og Studentorganisasjonen i Hedmark – StorHk. I høst troppet jeg av som nestleder for Studentrådet på Campus Rena, ble valgt inn som parlamentsdelegat for Campus Rena og plutselig troppet jeg også på som nyvalgt kommunikasjonsansvarlig i StorHk styret. Hvis ikke det viser engasjement så vet jeg ikke hva som gjør det.

Studentpolitikk er utrolig morsomt, lærerikt og sosialt, men herregud for en tung høst! Ettersom Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer skal fusjonere må også studentorganisasjonene slå seg sammen – og det er ikke gjort på 1 2 3. Flotte, dyktige mennesker har jobbet på spreng siden i våres og denne uka skjedde det noe historisk. Studentorganisasjonenes øverste organ, Parlamentet, vedtok at de ønsker fusjon og ble enige om fusjonsplattformen. Fra 01.07.17 blir vi Studentorganisasjonen i Innlandet – Stinn, og jeg kjenner meg ydmyk som får være en del av denne prosessen.

Slike historiske øyeblikk må selvfølgelig foreviges og hva er bedre enn å ta en mannequin challenge? Sjekk ut videoen og bli med på Parlamentsmøte @ Campus Rena.

// Tuva – Krise og beredskap