Livet på campus

Blæstad er et lite campus. Det er rundt 120 heltidsstudenter her. Men vi trenger da ikke mange folk for å ha det gøy!

På et lite sted som Blæstad kjenner man alle, eller har i hvert fall peiling på hvem flesteparten er. Det gjør sosiale arrangementer enda morsommere.
Det sosiale samlingsstedet på Blæstad er Bodega’n, som ligger i kjelleren i låven. Der blir det arrangert quiz første tirsdag hver måned, samt andre festligheter som cowboyfest, julepyntingsfest, eksamensfest osv. Noe for enhver smak altså. Det er Crocom (organisasjon bestående av Blæstad-studenter) som driver bodega’n, og som har sørger for sosiale arrangementer og et godt studiemiljø på skolen.

Hver torsdag er det også mulighet for fysiske utskeielser i form av ballspill. Enten på campus når årstider tillater det, eller i en gymsal nær skolen.

Når det kommer til bomuligheter på campus, fins det et hus (biolaben) med sju hybler på gården. Hver hybel har hvert sitt bad, med felles kjøkken. De har kort vei til undervisningslokaler, men de fleste andre bor i private hus/gårder rundt skolen.

Blæstad ligger ikke langt fra Hamar, så hvis man ønsker et litt mer varierende fritidstilbud, står det ikke på mulighetene; både høgskolen og generelt i Hamar er det masse å finne på. Blant annet volleyball. Så hvis en lurer på hva en skal gjøre en lørdag i slutten januar, kan jeg anbefale topp underholdning når jentene i Hamar VBK jakter opprykk til 2.divisjon i Kattahallen! Et lite tips der.

God helg!

Siri Josefine Mo