Julekos

Nå er eksamenstiden forbi for denne gang og julefreden har senket seg. Serinakaker, pepperkaker, klementiner, smørpletter og sylte fortæres i en forbløffende fart og folk stresser enormt med de siste julegavene. Selv ble jeg ferdig for en stund siden og har masse tid til julemat og kos.

I Oslo er det ganske langt fra hvit jul, så det var litt trist å dra fra Rena, som like gjerne kunne vært kjent som Norges winter wonderland. Jeg er ikke en juleperson, men hvit natur og pinnekjøtt gjør ting ganske bra likevel. I år får jeg også en ny, liten venninne som vil gjøre jula litt bedre. Foreldrene til sambo skal nemlig få seg ny hund. Lille strihårs dvergdachsen Dixie hentes i dag!! Det blir så fint å komme på besøk til svigers og kose med både stor og liten dachs. Vi har allerede besøk Dixie hos oppdretter; hun er nydelig! Cocker spanielen vår Byron snuste iherdig på oss da vi kom tilbake fra besøket, så jeg tror han gleder seg til å bli onkel.

Håper du får en god juletid!

15658922_10154576598730783_1525132443_o.jpg
Lille Dixie. Foto: Tuva Nor.

// Tuva – Krise og beredskap

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s