God Jul

Da er skriftlig eksamen unnagjort og mappeeksamen levert den 21! Resultatene kommer på nyåret, så da kommer det én samlet karakter for både skriftlig og mappe (60/40% fordeling for mye hver av de teller). Hvis man stryker, husk å be om revurdering raskt! Etter 2 uker er fristen ute, og da er konting det eneste alternativet igjen. Så nyt juleferien og stress ned, etter et hektisk semester fortjener man det. Og da kan juleferien nesten begynne..

Jeg skal bare flytte først og vaske meg ut av rommet, handle julegaver og pakke kofferten til Hong Kong og Vietnam. Julaften skal for første gang feires utenfor Trøndelag, og jeg tror jeg skal overleve selv uten pinnekjøtt og Dahls julebrus.

Christmas tree

Turen er bestilt gjennom Travelbird, og for dere som har lyst å reise til eksotiske reisemål uten tid til å planlegge alt selv så kan denne siden anbefales! Det er lenge siden jeg har kjent mer enn 25 varmegrader på kroppen så dette gledes det til. Det er første gangen i Asia, og er det noe jeg får høre så er det at man burde gjøre seg ferdig med rundreiser og hosteller før man fyller 30. Så etter jul kommer det muligens litt reisetips og anbefalinger.

God jul og godt nyttår 🙂

-Ida Furuhaug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s