unnamed

Første blogg fra Lillehammer

Hei! Mitt navn er Linn Blumenthal, og jeg er første blogger fra Lillehammer. I løpet av våren vil det bli flere av oss, så bare følg med.

Jeg er 26 år og går 1. året på Bachelor i Psykologi. Jeg er født og oppvokst i Bærum, men har de siste årene også bodd en del år i Trondheim, der jeg blant annet tok bachelorgrad i medievitenskap ved NTNU. De siste to årene har jeg vært tilbake i Bærum for å jobbe og reise før jeg ble student igjen.

Hva gjør egentlig en med bachelor i medievitenskap på psykologi? Følger drømmen! Jeg, som veldig mange andre på studiet, har et ønske om å gå videre til klinisk master i Danmark for å få psykolog-tittelen. Det er en drøm jeg alltid har hatt, men som det tok noen år før jeg turte å følge. Jeg føler foreløpig at jeg har valgt veldig riktig studie, men ser også at det ikke nødvendigvis er psykolog jeg må bli. Det er mange spennende muligheter innen psykologi, og jeg har en nyfunnet kjærlighet for hjernen som jeg kanskje kunne tenke meg å jobbe videre med. Men det kommer jeg sikkert til å blogge mer om etterhvert.

Av hobbyer må jeg nesten si å være student. Jeg elsker å studere, både med tanke på det faglige og det sosiale. Jeg har også brukt mye tid på studentfrivillighet, og har blant annet vært med i studentavis, linjeforening og vært nestleder for fadderukene på Dragvoll (NTNU). Her i Lillehammer har jeg prøvd å begrense meg for å fokusere på studiet, men jeg er med i den nyoppstartede organisasjonen Grønt HiL (snart Grønt INN) som jobber for en mer miljøvennlig Høgskole. Ellers er jeg også veldig glad i å reise, og har de siste to årene besøkt ni nye land.

I løpet av våren vil jeg fortsette å blogge om livet som psykologistudent og gi dere et bedre innblikk i studiehverdagen min. I tillegg til å blogge er jeg også en del av teamet til Høgskolen i Innlandet som reiser rundt på utdanningsmessene som foregår i disse dager. Meg kan du møte på messene i Stavanger (23. og 24.1) og Bodø (6. og 7.2). Følg også med på de andre sosiale kanalene til INN, blant annet vil dere i neste uke få muligheten til et ekstra innblikk i studentlivet mitt når jeg tar over Snapchatkontoen vår for en dag, så sørg for å legge til @Hinnlandet på snap.

6868ef8d-1311-4ee8-ae14-62719d49c8a5
Her er jeg! På dette bildet var jeg på vei hjem fra siste dag på lesesalen før jul, og var veldig glad for det.