New year, new ..

Nytt år, nye muligheter og nye utfordringer. Jeg vil starte innlegget med å ønske dere godt nytt år, både til gamle og nye lesere. Mitt navn er Ashwi og jeg er barnehagelærersstudent, ved Campus Hamar.

Ny start, og et nytt år bringer med seg nye muligheter i gamle omgivelser. Det har vært godt med ferie, men det er veldig godt å være tilbake bak skolebenken, og til normale rutiner i hverdagen. Det er ikke kun ny start for oss som studenter, men også for hele høgskolen, pga. fusjonen fra 1. januar.

Semesteret startet med en tre dagers hjemmeeksamen i faget” kunst, kultur og kreativitet”, og var avslutningen på et fag vi hadde på høstsemesteret. Denne uken starter vi med et nytt fag; STM, eller språk, tekst og matematikk. Så langt har vi kunne hatt introduksjon, men jeg er ganske spent og gleder meg til å skrive mer om det i et senere innlegg.

Følg med i det neste innlegget, for å finne ut mer om meg, hva jeg driver med i hverdagen og på fritiden. Og mine åtte råd for å holde motivasjonen under studiene, og frem mot sommeren.

I mellom tiden ønsker jeg dere fortsatt en riktig fin uke videre.