Litt mer fra Lillehammer

Hei! Mitt navn er Mathilde og jeg er en av de nye bloggerne fra Lillehammer. Jeg er 22 år og kommer fra Oslo. Jeg studerer nå mitt tredje år i Lillehammer.

Før jeg begynte i Lillehammer gikk jeg et år på folkehøgskole. Det var der jeg fant ut at idrett var noe jeg kunne tenke meg å fordype meg i. Det at jeg havnet her var litt tilfeldig da det finnes mange studiesteder i Norge som tilbyr idrett. Men jeg er kjempefornøyd med at det var akkurat i Lillehammer jeg endte opp.

Hvorfor idrett? Jeg hadde et ønske om å sette meg inn i trening og kroppen, for å finne ut hva som er mest virkningsfullt og hvordan man burde trene. Her er det mange faktorer som spiller inn og jo mer jeg leser og lærer jo morsommere blir det!

Lillehammer som studiested er veldig hyggelig. Vi har en liten skole som fører til at alle studieretningene har sin undervisning i de samme lokalene.  Dette igjen gjør at vi har mange muligheter for å bli venner med folk på tvers av studier og interesser. Selve byen er passe liten og du møter nesten alltid en du kjenner om du er på butikken eller går ut en lørdagkveld, noe som er veldig hyggelig!

Utenom studiene har vi flere hyggelige og morsomme aktiviteter vi kan drive med og jeg tror alle kan finne en studentgruppe de trives med! Jeg synger blant annet i koret vårt Hildur (som nå skal bytte navn. Så om du har noen kreative ideer, bli gjerne med i konkurransen vår på Instagram eller Facebook!). Dette er et lavterskel kor og vi koser oss sammen både på øvelse og ellers på fritiden.

Utover våren vil jeg fortsette å blogge om studentlivet og mine interesser. I tillegg til å blogge er jeg også en del av teamet til Høgskolen i Innlandet som reiser rundt på utdanningsmessene som foregår nå. Meg kan du møte på messene i Bergen (26. og 27.1) og Oslo (15. og 16.2). Følg også med på de andre sosiale kanalene til INN. Kanskje dere allerede har sett meg på Snapchat, om ikke er det bare å legge til @hinnlandet om du er interessert i å følge hverdagen til noen av oss studenter på Høgskolen i Innlandet.

(Jeg er nr tre fra venstre på bildet.)

3 kommentarer om “Litt mer fra Lillehammer

1. Beklager sent svar! Jeg har bodd i Lillehammer alle tre årene og det er veldig greit på et studie med mye obligatorisk undervisning. Men jeg vet om folk som pendler fra Oslo og syntes det er greit 🙂