3 dager til praksis!

skjermbilde-2017-02-03-kl-22-07-26
Lånt bilde herfra

Da er dags for ny runde med praksis. 4 nye uker på 6 trinn der jeg har ansvar for engelsktimer hos to klasser. Jeg deler naturfagtimer med de andre i praksisgruppa og vi får alle prøve oss på undervisning i norsk. Dette er et fag som ingen av oss har, men et obligatorisk praksismål fra høgskolen er; man skal prøve seg i fag man ikke har selv. Det er nemlig stor sannsynlighet for at man blir spurt om det når man kommer ut i jobb som lærer.

skjermbilde-2017-02-03-kl-21-59-37

Så denne uken har det vært innspurt på 2 gruppeoppgaver, én i pedagogikk og elevkunnskap. Og én i naturfag der vi skal lage en musefellebil! vi har vært en gruppe på 3 der vi alle har laget hver vår musefelle bil, og den raskeste velges ut til å brukes i filmen som vi skal levere. Det er anbefalt at vi tar vare på bilene vi lager fordi disse kan brukes som modeller for grunnskoleelever som gjøre det samme. I filmen så må vi ha med hvordan musefellebilen fungerer, og hvilke energiformer og energioverføringer som er med. Det må også inkluderes hvordan man ville forklart prosessen for elever, for at de skal lære seg begrepene. Dere kan se videoen HER

I neste innlegg skal skrive om hvordan det har vært i praksis så langt. Vi skal få mer ansvar nå enn praksisrunden på høstsemesteret, så det blir spennende å se hvordan det går.

Ida Furuhaug/ GLU 5-10

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s