Sosiale aktiviteter for Evenstadstudenter

Nå har vi i Studentrådet altså startet en prosess med oppstart av klubber som skal øke trivselen for studentene. Fra tidligere har Studentsamfunnet studentpub’en Biotopen på tirsdager og enkelte fredager og lørdager, men for enkelte, vel, de fleste av oss, er ikke drikking hver uke aktuelt. Noen har løst det ved å drive med volleyball eller innebandy i gymsalen, noen løser det ved å bruke styrkerommet vårt, og noen løser det ved å fiske. Og det er jo supert at folk finner på ting selv!

fiske.jpg
Fikk ikke napp denne dagen, men kanskje neste gang!

Men, det har vært etterlyst andre sosiale aktiviteter enn gymsalidrett. Vi har satt opp ei liste med en rekke klubber som vi tror folk er interesserte i å være med i, og fått ansvarlige til hver enkelt klubb, som skal sørge for at det blir lagd litt liv i de ulike klubbene. Alle oppfordres sterkt til å være med, uansett erfaringsnivå!

by Tine Mathea H. Johansen-34.jpg
Malinoisen Jango sporer konsentrert for belønning i enden av sporet.

Klubbene vi starter opp er:
Kampsporttrening
Strikking/hekling
Fotoklubb
Klatreklubb
Skyteklubb
Hundeklubb med agility, lydighet, spor og smeller
Svømming
Løping/skiklubb

Vi håper dette skal dekke så mange studenters interesser som mulig, og at det vil være mulig å utvikle miljøer der folk blir godt kjent og trygge på hverandre.

Sånn for min egen del så kommer jeg naturligvis til å være med i fotoklubben, hundeklubben og kanskje kampsportklubben, har lyst til å være med på svømming også, men så spørs det hvor mye tid man får når man driver og har 4 huskyer og mann og skole og studentråd og freelancejobb og… Ja, for min del er det mer snakk om å begrense det enn å fylle på. Det skjer nemlig litt fort hos meg, selv om jeg egentlig er en skikkelig sofapotet, sånn innerst inne. Derfor er det fint at man kan være med på det man har lyst til, når man har lyst!

Om dere har noen spørsmål om Evenstad eller ønsker at jeg skal skrive om noe spesifikt her i bloggen, så er det bare å kommentere, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.

Vi blogges!

– Tine

2 kommentarer om “Sosiale aktiviteter for Evenstadstudenter

1. Hei. Vil gjerne vite mer om styrkerommet på Evenstad? Hvilket utstyr er tilgjengelig, og er det åpent hele tiden? Bilder hadde også vært fint 🙂 Hilsen treningsnarkoman og kommende evenstadstudent.

1. Hei, Alexandra!
      Dette er åpent hele tida, nå er ikke jeg den som er der oftest eller har mest kunnskap om det som befinner seg der, men jeg kan gjøre et forsøk på å beskrive det! I dag har vi manualer, 3 vektstenger (en til markløft/knebøy/roing, en til benkpress, en z-bar), pullups-stang + nedtrekk, ergometersykler, tredemøller, et stativ til dips. Vi har og en benk til rygg-ups, og noen matter… Samboeren min mener det er litt knapt med utstyr, men det blir bygd nytt treningsrom (forhåpentligvis snart, vi har venta lenge på det!), og det blir da mer utstyr tilgjengelig som nå står lagret i en bod.

Å finne bilder var ikke bare bare, tydeligvis er ikke vi på Evenstad så flinke på treningsselfies. Men mora mi er det, så da får du bildene dine!

Igjen; vi får nytt treningsrom, som forhåpentligvis blir en del finere enn dette 😉