by:Larm – din inngang til musikkbransjen

Processed with VSCO with t1 preset

by:Larm 2017 er over for denne gang, og det har vært like nyttig som i fjor. by:Larm er en konferanse for musikkbransjens om også innebærer en god del konserter med både etablerte og up and coming artister. For deg som er interessert i musikkbransjen og vil jobbe i den er dette den ideelle inngang. by:Larm har blitt den største konferansen av sitt slag i Norden, noe som gjør at mennesker fra alle de nordiske landene kommer til Oslo for å delta. Som delegat har du inngang til titalls konferanser hver dag, og ikke minst inngang på alle konserter.

bylarm1

I paneler på konferanser sitter blant annet lederne for Sony og Warner, amerikanske artistutviklere, låtskrivere som har skrevet for Rihanna og Beyonce, en av partnere i Stargate, og en av produsentene til Radiohead. Det kan trygt sies at du får en kunnskapsrik opplevelse uten like av å få anledning til å lytte, stille spørsmål til, og møte disse menneskene.

Det er også delegater fra hele den norske musikkbransjen som du vil møte i ulike anledninger. For selv om mye tid går med til konsert og konferanse er musikkbransjen en svært festglad bransje, hvor det også arrangeres fester, lunsjer, vors, og andre anledninger for å knytte kontakter. Hvem vet, kanskje det er her du møter din første arbeidsgiver?

Når du starter på et musikkstudie vil du fort lære at nettverk har alt å si. Derfor er arrangementer som by:Larm noe å benytte seg av for å bygge ditt sosiale nettverk i bransjen som er det som vil gi deg muligheter når studietiden er over.

bylarm

by:Larm er en lærerik og morsom opplevelse, og din inngang til musikkbransjen. Dersom du ikke fikk anledning til å dra dit i år så vil jeg anbefale alle dere musikkinteresserte å ta turen neste år. De tilbyr også delegatpass til en svært god studentpris, og det er mulig å søke seg inn på både studentstillinger og som frivillig. Dette er et supert tilbud å benytte seg av da du vil få god erfaring, noe å sette på CVen, og en måte å prøve seg fram i ulike småjobber.

by:Larm i år har vært storsuksess. Konserter som Honningbarna, Amanda Tenfjord, The Gents og Chain Wallet, samlinger, god mat og drikke, flotte mennesker og læringsrike konferanser har gitt en strålende start på musikkåret 2017.

//Andrea, Music Business Management