Presentasjon av Lillehammerblogger

Hei!

Mitt navn er Maurits Wesøe og dette er en presentasjon om meg, av meg, til dere.

Jeg er 21 år gammel, og er fra Kristiansand. Sørlandsidyllen som tydeligvis kun er kjent for Kaptein Sabeltann og Palmesus, men som for the record har mye mer å tilby.

For ganske nøyaktig ett år siden fant jeg drømmestudiet på Høgskolen i Innlandet – Lillehammer gjennom litt googleing – er det egentlig et ord? I hvert fall, studiet organisasjon og ledelse virket kjempespennende. Men det var bare ett problem; studiet var i Lillehammer. For en sørlending som er vant til å kunne være ved sjøen 24/7 for å bade, padle og dra på holmeturer var Lillehammer ganske random. At Lillehammer hadde vært OL-by en eller annen gang før jeg ble født betydde ikke så mye. Så jeg hadde min tvil.

Jeg begynte å spørre venner og kjente om Lillehammer, og alle jeg snakket med hadde bare positive ting å si. De elsket stedet, de elsket studiemiljøet og de elsket alle aktivitetene man kunne være med på, og jeg må si meg helt enig! Lillehammer som studentby er fantastisk, og jeg gleder meg til å fortelle mer om byen senere.

Det var ikke bare Lillehammer som var random for meg. Det å studere var egentlig ikke drømmen min i det hele tatt. Helt frem til videregående drømte jeg om å bli byggmester, noe jeg håper å fortelle om en annen gang. Men mye har skjedd siden den gang. Byggmesterdrømmen fra barne- og ungdomstiden er lagt på hylla, jeg har tatt ett årsstudium i KRLE (Kristendom, religion, livssyn og etikk), pokeman-kortene fra barndommen er kastet – for så å bli kult igjen, og nå er det tid for bloggdrømmen.

Gjennom denne bloggen håper jeg på fortelle om livet på INN og alt det morsomme og spennende studielivet innebærer. Skulle du ønske å kontakte meg er det bare å stikke innom, flere i kollektivet har mistet nøkkelen så vi låser aldri døren, eller send en snapp til @Hinnlandet de dagene jeg snapper.

Ellers er jeg ganske rå på VSCO, smoothies og Kaptein Sabeltann sanger.

Funfact: Redd for katter

Btw. I dag er jeg på vei til Hamar for å fortelle om studiet mitt, kanskje vi sees?

Maurits Wesøe / Bachelor i organisasjon og ledelse

Foto: Caroline Strømhylden @Cafe Stift Lillehammer 2017