Mye på én gang!

Multitasking

Det skal ikke legges skjul på at det er mye som skal gjøres nå. Praksis er over og godkjent for dette semesteret, og det betyr profesjonsseminar. Profesjonsseminar har jeg skrevet om i detalj tidligere men etter tilbakemeldinger fra studenter er det blitt litt endringer.

• Nå holdes profesjonsseminar ikke førstkommende tirsdag etter praksis, men andre tirsdag etter praksis.
  • Praksisgruppa skal bare lage én problemstilling

Dette semesterets tema for problemstilling er; vurdering for læring. Det er et veldig spennende tema, så å skrive om dette og diskutere etter fremføringen vil være givende.

Men vi har ikke bare profesjonsseminar, vi har innlevering av kjemioppgave idag. Da skal vi ha gjennomført et eksperiment med hornsalt og kalkvann. Dette skal filmes og kommenteres, og selvfølgelig leveres med en skriftlig del.

IMG_1855    17349447_10212504717842549_1914903041_o

Kalkvann kan man lage over natten, da har uløst stoff sunket til bunnen og man har blankt kalkvann over man kan helle på flaske. Da kan man helle på nytt vann i syltetøyglasset, riste og sånn kan man holde på til evig tid!

Neste innlevering er i PEL (pedagogikk og elevkunnskap), i den skal vi skrive en praksisfortelling som skal linkes opp mot relevant teori. Denne oppgaven kommer til å være noe av grunnlaget for vårens muntlig eksamen. Mye å gjøre med andre ord!

Skjermbilde 2017-03-17 kl. 14.51.38

Jeg har også søkt på engelsk kurs i Århus, Danmark. På denne måten klarer jeg å skaffe meg 10 ekstra studiepoeng i engelsk slik at jeg kan ta mastergraden jeg ønsker. Det var frist for å søke 1. Mars, samme søkefrist for praksisopphold i Namibia neste år, så kryss fingrene for meg!

-Ida/ GLU 5-10