Innspurt til påskeferie

Jeg har de siste 2 ukene jobbet med oppgave i PEL (pedagogikk og elevkunnskap) som har innlevering førstkommende søndag. Oppgaven sentrerer seg rundt en praksisfortelling der vi skal trekke inn teorier vi har lært hittil. Denne oppgaven blir utgangspunktet for muntlig eksamen! Så det kan høres skummelt ut til å begynne med, men hvis man gjør seg litt flid med oppgaven så får man jo gratisøving til eksamen. To fluer i en smekk!

Så på grunn av travle dager nå før påske så tok vi en bestemmelse her i huset at da bestiller vi en matkasse. Vi fikk derfor pakke på døra mandag ettermiddag med 4 middager der alt er ferdig kuttet for deg. Tid å spare med andre ord. (#ikkspons). Det var første gang vi bestilte så da fikk vi halv pris. Det er ikke helt i tråd med studentbudsjettet å kjøpe det til ordinærpris men jeg vurderer å bestille en kasse igjen når alle eksamenene tar helt overhånd!

Til alle studenter der ute; ikke mist motet enda! Bruk påskeferien til å finne ny motivasjon. For det skal nemlig jeg. Da skal jeg male påskeegg som rekreasjon, spise godis for energikick og jobbe under the gathering! Så ikke vær redd for å komme bort å si hei. God påske alle sammen!

-Ida Furuhaug/GLU 5-10God påske greeting from Denmark