Praksis i Namibia

Denne uken har det vært intervjuer av studenter som har søkt om praksisopphold i Namibia. Hittil så er det rekord på antall søkere, 23 studenter totalt fra GLU 1-7 og GLU 5-10! Jeg har selvfølgelig søkt og krysser fingrene for at jeg kommer med. Vanligvis så sender de en gruppe på ca. 5 studenter ned til Tsumeb, men siden det er mange søkere i år så åpner de opp for å sende flere.

Africa

Praksisen i Namibia er fra februar til april (3 mnd. totalt) i dette sjette semesteret. I det semesteret skal også bachelor oppgaven leveres, så hvis du er så heldig å får dra til Namibia så må den relateres til oppholdet ditt der. Man får selvfølgelig ekstra støtte av lånekassen slik at man har råd til flybillett f.eks. I mai får vi svar om vi har blitt valgt ut til å dra, så da blir det sikkert litt ståhei her på bloggen hvis jeg er så heldig å få dra. Les mer om utveksling her

Vi jobber nå med siste obligatoriske oppgave i naturfag. Denne oppgaven er om fugler og fuglekasser som bildene over kanskje tilsier. I denne oppgaven skal vi utdype oss selv om noen fuglearter også skal det hele avsluttes med en tur i skogen der vi undersøker fuglekasser og samler inn data. Da går turen til mosjømarka.

I neste blogginnlegg har jeg også vært på klassetur i Fredrikstad, der skal vi undersøke marine dyregrupper (fugler, planter etc.).

Ida Furuhaug / 2. årsstudent / Grunnskolelærer 5-10