Snøen smelter og sommeren er på vei

God mandag!

Som mange av dere fikk med dere på instagram og snapchat hadde vi en kjempeflott 17. mai feiring. Rena er kanskje ikke stort, men her er vi flinke på å feire! Snøen smelter også, så selvom det er oversvømt flere steder er dette endelig et tegn på at sommeren er på vei! Og det skal sies, at Rena har ikke mye til verken vår eller høst. Nei, her er det enten sommer eller vinter, for når sommeren først kommer er det helt nydelig her. For bare noen dager siden hadde vi strålende sol og 20 grader, ja dere kan jo se værforskjellene på bildet under! Her er det snakk om bare noen dager i mellom før snøen begynte å smelte i fjellene og komme ned til oss.

PicMonkey Collage

Nå sitter jeg med min siste eksamen for året, og det er rart å tenke på at om to dager er det sommerferie og så begynner jeg på mitt siste år på Høgskolen i Innlandet til høsten. Tenk så fort tiden flyr! Til høsten er det fadderuke og en haug med nye studenter, samtidig som det er på tide å sette i gang med bacheloren. Vanskelig å tro hvor mye fortere årene har godt på Høgskole enn de gjorde på videregående.

Til høsten kommer endelig resten av studentene mine tilbake fra utveksling også, og jeg gleder meg til nok et semester her ved Høgskolen i Innlandet.

Dette blir også mitt siste blogginnlegg dette semesteret og jeg vil ønske dere alle en fantastisk sommer! Nyt ferien, og kom dere til Campus så dere får deltatt på fadderuka i August. Her på Rena kan jeg i hvertfall garantere topp stemning med kjempebra konserter og aktiviteter. Så husk å komme i tide!

Vi ses til høsten! 😀

//Andrea, Music Business – Management