Takk for nå Blæstad.

Det er helt herlig ute for tiden, enten solen stråler eller det hamrer ned regn. Lyse kvelder, liv og lukten av blomster.

Det er bare 10 dager igjen av dette semesteret.

Det har vært Blæstaddag med mye vind, Bondepub, bading i Mjøsa, quiz og mye annet, og enda er det noen travle dager igjen for landbruksteknikkstudentene. Vi har noen innleveringer igjen og så eksamener.

Tenk så fort våren har gått. Jeg er veldig fornøyd med dette semesteret og hele året med landbruksteknikk. Jeg har lært masse nytt og nyttig. Nå krysser jeg fingrene og ønsker alle på Blæstad lykke til med de kommende eksamenene til neste uke.

Og til alle som tenker på å studere og kanskje vil velge Blæstad, vil jeg bare si det igjen; Blæstad er et sted fylt med koselige studenter og ansatte. Det er et fint miljø. Det er et lite campus i forhold til andre steder jeg har vært på, dette gjør at det blir et trivelig og personlig miljø.

Lærerne jeg har hatt underveis dette året har vært utrolig engasjerte. Det er tydelig at de brenner for sine enkelte fag.  Genuint engasjement og kunnskap, det smitter. Jeg synes de skulle hatt en medalje alle sammen!

Jeg begynner på jobb mandag etter eksamen, men skal også nyte frihet og ha ferie seinere.
Jeg vil ønske alle en skikkelig fin sommer med tid for å høre på fuglene, se solen, gå på turer og lukte på blomster innimellom annet.

GOD SOMMER!

Elisabeth