Sommerferie

Har nettopp våknet etter gårsdagens feiring av siste eksamen. Følelsen jeg sitter meg er litt delt, det er godt å være ferdig, men litt rart å ikke ha noe å gå til de neste dagene. De siste ukene har gått til 12 timers dager på biblioteket med klassekamerater som jeg nå ikke skal se så ofte. Det er nå man begynner å tenke; kanskje vi skulle ha vært enda mer sosiale? For dere som begynner lærerstudiet til høsten, ta vare på hverandre. Dere skal omgås med hverandre i 5 år! Det er en tid du ikke glemmer med det første, og kanskje du blir kolleger med de i klassen din også.

Jeg hadde min fjerde og siste eksamen på onsdag, jeg passet da på å unne meg litt godt på Larsen her i Hamar sentrum. For de som skal være i Hamar i sommer så er det loppemarked i Strandgata førstkommende søndag. Ja det er meldt regn, men  vi har paraplyer for en grunn! Det er faktisk en hel måned til neste gang det blir loppis.19047151_10213327213244420_1089284997_o

Jeg skal være både i Hamar og Trondheim denne sommeren, men tilbringer august i Hamar for å mentalt forberede meg til høstens skolestart og mitt hjemmesnekra studieløp (dette skal jeg skrive om til høsten). Torbjørn Røe Isaksen kommer til studiestart på Hamar den 14 august, les mer HER. kanskje jeg skal ytre min mening om 4-krav i matte og 5 års studieløp?

Ida / 2. årsstudent GLU 5-10