Aktivitetsmuligheter på Rena

Rena er kanskje lite, men du trenger ikke bli lat av den grunn! Mange som kommer til Rena tror at det ikke er noen muligheter for trening her, men det kunne faktisk ikke vært mer feil. Her er det to private treningssentre, hvorav ett tilbyr en god del ulike saltreninger, i tillegg til muligheter for å trene i militærleiren. For å trene i militærleiren må du melde deg inn i studentsamfunnet, men så fort du er medlem kan du trene så ofte du vil, med tilgang til blant annet styrkerom, håndball, svømming, tennisbaner og volleyball.

Ikke minst er det fantastiske turmuligheter her i området, enten om du vil gå langt, kort, bratt eller slakt er det ikke noe problem å finne en rute som passer for deg. Mange velger å gå/løpe opp hoppbakken her, hvor du etter noe som føles som en million trappetrinn kommer til toppen og får utsikt over hele Rena. Her blir det brått ganske glatt om vintern, men det går en alternativ sti i skogen ved siden av som ikke er fullt så bratt, og kanskje ikke dekket i is!

Skjermbilde 2017-11-15 kl. 10.58.57

Selvsagt har vi jo også Birkenstarten her både på sykkel og ski, så for de med mer konkurranseinnstinkt er jo dette noe å både jobbe seg opp mot og delta på. Så som dere skjønner er det definitivt mulig å holde seg i aktivitet selv om man bor på et lite sted som Rena. Under her kan dere se programmet for aktivitetene som skjer fremover den neste uken i forbindelse med samfunnet.  Så her er det bare å delta!

IMG_2175

Alle aktiviteter ligger i studentsamfunnet sin app «Arena», så da får dere en oversikt over når og hvor det er ulike aktiviteter.

Hvis du ikke er av den sporty typen men fortsatt ønsker å delta på ulike happenings, så ikke glem at det er Mugisho & Chris Holsten konsert på Arena bar nå på torsdag!

Ønsker alle en strålende uke.

//Andrea, music business management