Siste semester på Music Business Management

Tenk at nå er det siste semesteret allerede i gang. Tiden har virkelig fløyet forbi de siste 2 og et halvt årene, og nå er det tid for å skrive bachelor og begynne i praksis. Det er nemlig dette hovedandelen av dette semesteret går ut på.

Siste semesteret på denne linjen er lagt opp til å skrive bacheloroppgave, samtidig med å ta to fag. Ett av disse fagene kan du velge at er praksis, som er noe av det de fleste ser veldig frem til når man begynner på Music Business Management. Noen er allerede i gang, og andre starter ikke før i begynnelsen av mars. Andre igjen velger å bli på Rena og ta to fag istedenfor ett.

City OsloFoto: Colourbox

Veldig mange av de som tar praksis tar denne i Oslo, hvor det også er blant annet By:Larm nå på våren. Det er også mulig å ta praksisen andre steder, og som oftest er de ansvarlige åpne for at vi kan finne egne praksisplasser så lenge de er relevante og at vi får brukt nok tid. Skolen kommer også med en del forslag til praksisplasser vi kan søke på for å gjøre det mulig for så mange som mulig å få seg praksis.
Den store fordelen med å dra i praksis er å endelig få testet ut litt forskjellige deler av bransjen, se hva man har lyst til å drive med, og ikke minst endelig få tatt i bruk all teorien vi har lært de siste årene.

Når bacheloren starter er det også mulig å arrangere det slik at man kan ha bachelorveiledningen i Oslo ettersom veilederne ofte bor i Oslo-området. Så som dere skjønner blir dette et hektisk men veldig morsomt år!

 

//Andrea, Music Business Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s