Første reiselivsblogger!

Jeg heter Gyda Nordhagen, er 20 år gammel og studerer Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser på avdelingen i Lillehammer. Det er nå mitt 2. år på denne bacheloren, så jeg er halvveis! Jeg er også den første bloggeren som blogger om reiselivsstudiet, så nå kan dere også få innblikk i hvordan det er å være reiselivsstudent.

Ved siden av mitt opprinnelige studie tar jeg også fag for å etterhvert også ha en Bachelor i Sport Management. Derfor har jeg litt ekstra å gjøre på skolefronten.

Utenom skole så er jeg ellers veldig aktiv, jeg er blant annet leder for Reiselivsforeningen her på høgskolen (Lillehammer). Dette er en forening først og fremst for alle reiselivsstudentene, men også andre studenter som er spesielt opptatt av reiseliv. Jeg er også frivillig for andre foreninger på skolen, som blant annet Sport Management foreningen. At jeg er med i spesielt disse foreningene er for at jeg kan plukke opp tips og triks underveis for å få enda mer innsikt i faget og praksisen.

Mine hobbyer utenfor skoletiden er blant annet skyting, en idrett jeg har drevet med siden en alder av 6. Jeg konkurrer fortsatt i idretten, men har av ulike grunner tatt det med ro det siste året, men har planer om å starte ordentlig på igjen etterhvert. En annen idrett jeg holder på med nå er Lacrosse, dette er en amerikansk idrett som vokser seg større og større blant studentmiljøene rundt omkring i landet. Dette var for meg en helt ny idrett, og var veldig skummelt første gang jeg skulle prøve den, men nå er dette en fast ting i min hverdag.

Som dere ser er stort sett idrett en del av min hverdag, og jeg er svært interessert i alt som skjer i idrettsverden. Som reiselivsstudent er jeg også glad i å reise, men også andre kulturer og land ligger i min interesse. Dette og alt nevnt ovenfor er noe dere videre kommer til å kunne lese om etterhvert. Gleder meg til å dele det med dere!

pbblogg

Gyda
2. årsstudent
Bachelor i Markedsføring og ledelse av turismeopplevelser