Ny blogger for eiendomsmegling

Hei alle sammen. Mitt navn er Cathrin Steen, og nå er det endelig min tur til å ta del i dette blogg-teamet, noe jeg ser veldig frem til. Jeg er 23 år, og studerer eiendomsmegling ved HINN Rena.

Jeg er opprinnelig født i Lørenskog, men har hatt store deler av min barndom på Stavsjø i Ringsaker, ca en times kjøring fra Elverum. Jeg har også flyttet litt rundt omkring og vært innom steder som Koppang, Trondheim og Fjellhamar før jeg endte opp her og nå studerer på Rena. Her er jeg på mitt første av tre år, men jeg har også tatt noen fag fra studiet tidligere. Det vil si at jeg ligger litt foran studenter som tar normalt løp.

Selv som student har jeg tid til flere hobbyer. Noen perioder er mer hektiske enn andre, men tid til venner MÅ man sette av om man skal klare å være en flink og frisk student. For min del går fritiden til trening, venner og besøke familien så ofte jeg kan. Jeg har også to deltidsjobber som jeg regner som en del av fritiden, for her kan man koble helt av fra studietilværelsen og bruke kroppen fysisk. For dere som måtte lure så er de jobbene på Princess og Clas Ohlson, noe jeg trives godt med.

I mitt neste innlegg skal jeg skrive om fagene du må ta når du går eiendomsmegling og forklare litt rundt de fagene jeg har hatt og har nå i dag. Jeg vil også utdype litt om hvorfor jeg valgte akkurat dette studiet og hva du eventuelt må tenke på om du også vil studere det samme.

Ha en super lørdag og håper dere vil følge meg videre!

fullsizeoutput_b6

//Cathrin