Førpraksismøte er gjennomført

I går var jeg i praksismøte for å planlegge praksisperioden som starter i uke 6 og varer i 4 uker totalt. Dette er den nest siste praksisperioden, og det er derfor litt større ansvar på oss praksisstudenter. Vi skal derfor nå ha ansvar for å lage lekser til elevene og følge opp dette. I slutten av perioden vil vi også kunne velge selv om vi vil ha med noen inn som observerer eller om vi vil være helt alene. Jeg har definitivt lyst til å utfordre meg på sistnevnte da det er denne hverdagen jeg møter når jeg begynner å jobbe. Ikke noe vits i å utsette praksissjokket!

27650553_10215490141276269_1856077763_o

Vi er også i gang med å skrive bachelor dette semesteret, og da har vi mulighet til å gjøre undersøkelser, intervjuer eller observasjoner i praksis. Dette vil da fungere som «data» som vi innhenter for å undersøke problemstillingen i bacheloren vår. Jeg har tenkt å intervjue lærere til min bachelor for å undersøke et område innen engelsk. Så da må jeg finne passende intervjuobjekter, gjennomføre intervju, transkribere og bearbeide data til bacheloren mens jeg er i praksis. Jeg skriver også en ekstra bachelor for å komme inn på master innen språk og kulturfag (engelsk). Dette blir en ren teoretisk bachelor, men det blir nok å gjøre, men jeg må ta det som en utfordring!

Skjermbilde 2018-01-31 kl. 16.11.31
Hentet fra: innamobia18.blogg.no

Det reiser også ned 8 studenter fra min klasse som skal ha utveksling i Namibia og dermed også praksisen sin der. De reiser førstkommende fredag og blir der i 3 måneder. De skal derfor også skrive en internasjonal bachelor med utgangspunkt i sitt praksisopphold der nede. En av disse studentene skal låne høgskolesnappen slik at dere får innblikk i hvordan hverdagen er der nede. Det er også opprettet en blogg der GLU 1-7 og 5-10 studenter deler sine erfaringer i en felles plattform, den kan dere følge med på HER.