Endelig vinterferie

Hei hei! God mandag 😀

De av dere som har fulgt med Høgskolen i Innlandet på Snapchat, vet at vi er i gang med studieuke/vinterferie (ELSKER DET). Og dilemmaet jeg stod og fortsatt står overfor er «what to do?» Hvordan skal jeg tilbringe tiden, hva skal jeg gjøre først, og hvordan skal jeg få tid til det jeg ikke vet jeg skal gjøre ENDA?

Jeg er hjemme i Oslo og planen falt til slutt på å gjøre litt av hvert. Ta livet rett og slett som det faller seg. I første omgang er pause fra studielivet en prioritering. Jeg skal kose meg og bruke tid på det som ikke får så mye fokus sånn ellers.

De av dere som kjenner meg, vet også hvor glad jeg er i mat. Enten jeg lager det selv eller spiser ute. Og av den grunn skal jeg anbefale dere mine tre favorittspisesteder i Oslo.
For la oss være litt ærlige. Desto flere og stort mangfold av spisesteder og forskjellige type mat å spise, desto mer vanskelig blir det å velge. Det er mange flotte spisesteder, og det som setter «grenser» for en god matopplevelse, er tiden.
Her er mine topp tre steder akkurat nå:

1. Monsun- Er et nydelig sted på Grunerløkka, som serverer nydelige asiatisk inspirerte retter. Deres konsept er basert på nuddler og sushi fra det øst asiatiske kjøkkenet. Både veganer og vegetarianer vennlig sted (tilbyr veldig god vegan og vegetarianer retter).  Rolig og avslappende lokal. Maten er heller ikke så veldig dyr, spiste 3 retters middag for omtrent 350-400 kr.

2. Jaipur- For de av dere som liker sterk mat med masse krydder, er Jaipur det rette stedet. Ligger i midten av Stortinget rett ved T-banen, og er verdt et besøk. Kjempegod mat, som både metter mage og hjerte.

3. Favoritt dessert sted må stå mellom Creperie De Mari (fylte pannekaker med enten søtt eller perso og spinat NAM). Eller Oslo Raw (vegan vennlig). Nydelige og flotte lokaler. Små men veldig koselig steder å sitte med en kopp kaffe og noe godt i skålen.

Har dere noen anbefalinger på steder å besøke i Oslo, så kommenter gjerne.
Uansett om dere har vinterferie, studieuke eller skoleuke, ønsker jeg dere en riktig fin uke videre. Kos dere, for det skal i alfall jeg 🙂

– Ashwi

En kommentar om “Endelig vinterferie

  1. Abayo utrolig fint at du blogger om deg selv og som studen barnehagelærer 🙂 . Det er mange som nygjerighet studie der-inkludert meg. Hvordan er det eksamene i forhold til praksis og teori ? Er først året flere innleveringer/eksamer?
    Tusen takk at du velger å blogge! Jeg bor Oslo og vurderer flytte til Hamar Insh allah

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s