Tv2 hjelper deg på besøk!

Når du hører at Tv2 hjelper deg kommer på besøk så begynner automatisk tankene å rulle. Er dette positivt eller negativt?  Det er mange, kanskje litt for mange, som tenker at dette kan være noe negativt, og at nå skal det testes hva som er bra og dårlig. Heldigvis fikk vi raskt beskjed om at dette var en positiv sak, og vi skulle bare bistå.

Fredag forrige uke fikk vi besøk fra Oslo! Det var i forbindelse med et samarbeid med Tv2 hjelper deg og et program som sendes torsdag neste uke (uke 12). Vi var tolv heldige studenter som ville delta fra Høgskolen i Innlandet, hovedsakelig fra eiendomsmeglerstudiet.

Tv2 kom faktisk til oss på Rena for å få hjelp til å lete frem potensielle hyttekupp i år! Det å komme på tv var noe mange av oss gruet oss til, men guri så gøy det var.Vi brukte 2-3 timer på selve filmingen med litt forberedelser og alt som måtte gjøres, men det blir vel ikke mange minuttene på tv. Uansett så var dette veldig spennende, lærerikt og utrolig GØY!

Om du noen gang får et slik tilbud, så anbefaler jeg på det sterkeste å bli med! De som kommer for å filme og intervjue vet uten tvil hva de gjør. De som kom til oss var utrolig flinke. Personlig var jeg litt nervøs og spent, men reporteren var utrolig betryggende og sa dette kommer til å gå kjempefint! Vi satte i gang med de siste forberedelsene vi skulle gjøre også var det klart for innspilling. Alle retter litt ekstra på klærne og håret for å se så bra ut som mulig, alle dro på seg et litt nervøst smil og da var vi i gang. Vi fikk forklart gjennom hele prosessen hva vi skulle gjøre slik at ingen var usikre.

Vi fant de hyttene vi mente passet godt til beskrivelsen og kriteriene de hadde satt, og håper disse blir godt mottatt av juryen som skal bedømme og kåre vinneren. Alle hyttene er innenfor kravene så langt jeg vet og det er utrolig mange fine objekter som blir vist. Det blir utrolig spennende å se resultatet neste uke! Vi er ikke med på utvelgelsen, da dette skjer i Oslo av en jury bestående av blant annet redaktøren i Hytteliv og Sinnasnekker ‘n. Den hytten som vinner blir besøkt og vist frem i slutten av programmet etter hva vi har fått vite!

Jeg tror og håper at skolen også blir fremstilt fra sin beste side. Dagen da filmingen pågikk var det heldigvis kjempefint vær. Solen skinte og istappene glinset. Jeg er ganske sikker på at fotografen fikk utrolig mange fine bilder fra uteområdet.

Om du også vil se dette så må du sette på Tv2, torsdag 22.03.18 kl. 20.30! Jeg vet ikke når i programmet innslaget blir vist, men jeg gleder meg hvert fall kjempemasse! Det vil også komme et innlegg på Facebook-siden til Tv2 hjelper deg. Jeg regner med at dette blir publisert samme dag som programmet sendes på tv.

Ha en strålende lørdag, så snakkes vi i påsken! Kos dere masse!

skiing

//Cathrin, bachelor i eiendomsmegling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s