Tema for bacheloroppgaven

Det er kun én måned igjen til bacheloren skal være levert, så nå er det virkelig siste innspurt her. Til tross for at vi følte selv at vi startet ganske tidlig er det vanvittig mye som skal være gjort før 2. mai.

Jeg og en venninne skriver bacheloroppgaven vår sammen, og ser på problemstillingen om hvorvidt spillelister har overtatt plassen til albumet i dag. Det som gjør dette temaet svært interessant å jobbe med er at folks meninger er utrolig splittet. Noen vil rett ut si «ja, albumet har ingen plass i en digital verden», mens andre vil si «så klart ikke, albumet vil aldri bli byttet ut». Nettopp fordi det er såpass varierte oppfatninger av temaet valgte vi å gjøre to undersøkelser; en spørreundersøkelse og en runde med dybdeintervjuer hvor vi snakket med svært sentrale mennesker i forskjellige roller i musikkbransjen.

E-business

Da vi først startet hadde vi titalls temaer vi ville ta for oss, og alle var svært store. Så å klare å kutte ned dette til en kort problemstilling var litt av en prosess, men med god hjelp fra veileder kom vi dit til slutt. Vi er nå ferdig med datainnsamlingen og er i gang med skrivingen av oppgaven, så nå begynner endelig den morsomme delen med analyse av data!

Nå er jo jeg også i praksis mens jeg skriver denne oppgaven, så her er det bare å jobbe på døgnet rundt.

//Andrea, Music Business Management.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s