Valgmuligheter og fag til høsten!

Hei igjen dere!

Nå er det jammen meg snart eksamenstid igjen, og nok et semester går mot slutten! Tiden går så alt for fort spør du meg, men samtidig så sakte fordi jeg vil være ferdigutdannet snart! 😉 Men når det er sagt så kommer det snart et nytt semester med nye fag. Neste semester har vi jus og grunnleggende regnskap som går mye inn på det vi skal drive med som meglere, metode 2 og organisasjonsforståelse.

Organisasjonsforståelse tok jeg første semester, så her tenker jeg å ta makroøkonomi for å bli ferdig med det først som sist. Man må ikke ta ekstra fag slik at det til enhver tid er fire fag per semester, men jeg vil prøve å gjøre det slik at jeg sitter igjen med så lite som mulig når det nærmer seg bacheloroppgave!

Books

Du setter opp timeplanen din så og si hvordan du selv vil, så lenge det ikke er noen forkunnskapskrav eller at du dropper de obligatoriske emnene. Det lureste er å følge den oppsatte timeplanen, men man kan alltids supplere med ekstra fag eller som jeg gjorde; å søke innpass på tidligere beståtte fag. Dette er valgfritt.

Vi har allerede nå fått informasjon om utveksling. Dette er ett semester i utlandet som student. Dette skjer ikke før i 5. semester for oss, og jeg mener det er i 4. semester for de som begynner nå i august. Det kan være lurt å allerede nå starte å tenke på om man vil dra på utveksling slik at man kan begynne å spare. Noen steder er dyrere enn andre, men på det mer rimeligere stedene klarer du å dekke utgiftene med stipendet du får tildelt.

Utenom det er det ikke så mange andre valgmuligheter til høsten, men da ser dere litt om hva man kan velge i.

Håper dere har en fin helg, så snakkes vi neste gang 🙂

//Cathrin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s