Mine framtidsplaner

God mandag, og god start på en ny uke 🙂

Nå er det en slags nedtellingsperiode for meg. Det er nemlig tretti dager til min første arbeidsdag, og tjuefem dager til bacheloroppgaven skal leveres inn. Jeg sitter nå med blandede følelser. Jeg er både glad og redd, men for det meste glad. Sist onsdag hadde jeg min aller siste eksamen i mitt bachelorløp. Jeg må ærlig tørre å innrømme at etter en hektisk periode med praksis, utviklingsarbeid, arbeidskrav og eksamensforberedelser, var det rart å ha litt tid til seg selv. Man følte seg både tom, sliten men også fri. Det neste og siste som står for tur nå er bacheloroppgaven.

Mine foreløpige fremtidsplaner tilsier at jeg går rett over i en jobb som pedagogisk leder i en barnehage. Jeg ser virkelig frem til å komme meg ut i arbeid, og få brukt alt det jeg har lært i arbeidssammenheng. Jeg ser frem til å starte å danne meg selv som pedagogisk leder, og lære å kjenne på hva dette yrke virkelig har å by på.

Så klart er det også litt skummelt, og det er mange tanker som surrer rundt i hodet mitt. Fra student til leder, det er en stor overgang. Men jeg tenker at alt har vært nytt engang for alle, og vil være det også fremover. Det er vel et av livets måter å utfordre oss på.

Hva planene etter dette blir, er jeg veldig usikker på. Om jeg skal ta master, eller om jeg skal fortsette på sykepleien (gikk nesten to-år). forså å kombinere begge utdanningene. Kanskje ender jeg opp med å være pedagogisk leder i en god stund, før jeg videreutdanner meg. Per dags dato har jeg ingen konkrete planer, men ønsker å videre utdanne meg. Får vel vente og se hvor livets vind bringer meg videre.

Jeg ønsker dere en strålende uke. Dere som har eksamen og/eller driver med bachelorskriving ønsker jeg lykke til.

• Ashwi Mire