Bacheloroppgaven er levert!

I går leverte vi endelig inn bacheloroppgaven, og jeg kan ikke beskrive hvor lettet jeg er over at jeg endelig er ferdig. Etter tre år med skole har vi nå det ferdige resultatet her. Det har ikke vært lett å få klar denne oppgaven. Jeg vil virkelig anbefale å finne en person du jobber godt med tidlig i studieløpet så dere får prøvd å jobbe sammen et par ganger før dere skal skrive bacheloren. Det å skrive en slik oppgave kan by på noen utfordringer, og da er det greit å jobbe med noen du kjenner godt og hvor det ikke ender med at dere hater hverandre innen oppgaven er ferdig. Jeg skrev bacheloroppgaven med en venninne som jeg har arbeidet med på de fleste gruppeprosjektene siden førsteåret, og også denne gangen gikk det helt strålende!

20180502-IMG_1383

Nå skal jeg fullføre praksisen min. Jeg har i tillegg  en mappeeksamen igjen før jeg er ferdig. Det gjenstår å forsvare bacheloroppgaven muntlig i begynnelsen av juni, så det er ikke sommerferie helt enda selv som det verste stresset er over. Jeg har planer om å studere videre til høsten, og det tenkte jeg å skrive litt mer om neste gang.

Det er vel mange av dere som er midt i en eksamensperiode nå, og til dere vil jeg bare si lykke til! Stå på, for tenk så utrolig deilig det blir å være ferdig med eksamen og du kan vite selv at du har gjort en god innsats.

/Andrea, Music Business – Management

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s